Vihdoin! Tältä näyttää uusi kotimme

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän yli neljä kuukautta on nyt tehty tätä “pientä pintaremonttia” ja kuukausi asuttu sen keskellä. Tähän postaukseen laitan nähtäväksesi ennen, prosessissa ja jälkeen-kuvat julkisivusta, kylpyhuoneesta, saunasta ja tupakeittiöstä. 

Kiitos teille, jotka olette jaksaneet kysellä näiden kuvien perään ja pahoittelen, että on kestänyt! Lisää huoneita näytän tulevaisuudessa remontin edetessä. 😅

Julkisivu

Ennen (kuva otettu 16.4.2020)

Tässä kuvassa näet katon likaisuuden ja kunnon ennen kuin sitä alettiin kunnostaa.

Katto vuoti parista kohtaan, rännit olivat korjauskelvottomat ja maaperä vetinen. 

Hellelund: Miltä uusi koti näyttää

Yksi parhaista asioista kodissa on, että voit muuttaa sitä haluamallasi tavalla ja tehdä siitä todella tilaa itsellesi ja perheellesi. Lisää siihen erityisiä yksityiskohtia ja muuta sisä- ja ulkotiloja mieltymystesi mukaan. 

Haluamme täällä Hellelundissa, että lukijamme hyödyntävät kotona kokemuksiaan parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi haluamme näyttää sinulle Marjon uuden kodin viimeisimmät kehitykset ja kuinka hän muutti sen raakasta kodista upeaan maalaistaloon muutamassa kuukaudessa! 

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka Marjo halusi muutoksen, oli kodin ulkopinta. Tämä on osa, joka antaa ensivaikutelman muille ihmisille, joten on tärkeää, että se näyttää kauniilta ja kutsuvalta. 

Aluksi puiset kalusteet olivat vanhoja ja puhdistamattomia, joten lakasimme puun pellavaöljyllä ja lisäsimme vahaa varmistaaksemme, että pinnoite on puhdas. Sieltä maalasimme sen uudelleen tummanpunaisilla väreillä neutraloimaan sävyt, mutta se osoitti silti puun kauneutta. 

Toinen asia, jonka muutimme, oli ovi. Marjo päätti, että ovi oli hänen makuunsa liian vanhanaikainen, joten poisti sen ja tilasi mittatilaustyönä tehdyn oven huonekaluliikkeestä Suomessa. Nyt ovi sopii maalaistalon teemaan ja siinä on suuri puukehys kauniilla kalusteilla. 

Talon katto pysyi samana, mutta Marjo halusi sen pestä, lakata ja maalata uudestaan ​​saadakseen tuoreen ilmeen. Toisin kuin talon ulkopinnan seinien tummanpunaiset värit, hän päätti maalata sen vihreäksi, jotta se sopisi hyvin alueen puiden kanssa. 

Kun astut taloon, ensimmäinen asia, jonka näet, on käytävä, joka johtaa ruokasaliin. Se oli aikoinaan olohuone, mutta Marjo halusi vaihtaa nämä kaksi paikkaa. Vaikka huoneet vaihdettiin, ne on silti kytketty sivussa olevan lasisen liukuoven kautta. 

Viimeisenä Marjo halusi rakentaa saunan talon sivulle. Se oli suhteellisen helppo tehdä, koska se vie vain vähän tilaa ja on helppo rakentaa. Rakennusajan loppuun mennessä sauna vietti tuskin lisätilaa tontilla, mikä jättää enemmän tilaa takapihalle! 

Tietoja Hellelundista

Hanki rajoittamaton pääsy blogiin kaikesta kodista, vanhemmuudesta ja omasta hoidosta, kun luet sisältöämme täällä Hellelundissa! Olemme suomalainen verkkosivusto, joka on omistettu auttamaan asiakkaita täällä Suomessa heidän kotona olevissa huolissaan. 

Tarvitsetpa sitten vinkkejä talosi hoidossa tai tarvitset vain tietoa vanhemmuudesta, löydät ne kaikki täältä! 

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA