Hellelund:Tietoa kahdessa ylimmässä partiotoiminta palkintoa

Queen’s Scout Award ja The Duke of Edinburgh Award ovat kaksi Kanadan parasta partiopalkintoa, joita voidaan tehdä yhdessä. Nämä huippusuoritukset ovat avoinna Explorer Scouteille ja Scout Network -jäsenille, jotka ovat olleet tasolla tai asemassa vähintään 18 kuukautta. 

Nuoret partiolaiset voivat aloittaa työskentelyn palkinnon saamiseksi, kun he täyttävät 16 vuotta, ja heidän on täytyttävä 25. syntymäpäivään mennessä.

Kuningattaren partiopalkinto

Kuningattaren partiopalkinto antaa nuorille mahdollisuuden ystävystyä, pitää hauskaa ja rakentaa luottamusta jännittävässä ja kilpailukyvyttömässä oppimisympäristössä.

Palkinnon saamiseksi sinun on täytettävä kaikki seuraavat vaatimukset:

  • Ole vähintään 16 -vuotias aloittaaksesi palkinnon ja suorita palkinto ennen 25. syntymäpäivääsi 
  • Ole joko Explorer Scoutien tai Scout -verkoston jäsen tai molempien yhdistelmä vähintään 18 vuoden ajan kuukautta palkinnon suorittamiseksi
  • Ole Explorer Scoutsin tai Scout Networkin jäsen palkinnon suorittamishetkellä.

Yötä poissa toiminnasta

täytyy complete 18 yötä poissa kuin Explorer Scout tai Scout Network jäsen, joista vähintään 12 tulee olla camping.

Tähän vaatimukseen käytettävien yöpymisten on oltava erilaisia ​​kuin yhden viiden haastetoiminnan, kuten retkikunnan ja asuinrakennuksen, yöt.

Se voi sisältää ne yöt, jotka käytettiin Chief Scoutin Platinum- tai Chief Scout’s Diamond Awards -palkinnoissa.

Yövierailut, jotka ovat tehneet Explorer Scout Young Leader tai Scout Network -jäsenet, jotka ovat myös partiolaisten aikuisiä johtajia, voivat ottaa huomioon tämän vaatimuksen.

Edinburghin herttuan palkinto

Sadoille tuhansille vuosittain osallistuville nuorille Edinburghin herttuapalkinnon saamisen hyödyt ovat loputtomat. 

Tämän palkinnon tarkoituksena on auttaa sinua tiellä kohti tuottavaa ja menestyvää tulevaisuutta. Kuten monet osallistujat sanovat, se muuttaa elämää.

Osa saavutuksesta on taidot, luottamus ja etu muihin nähden, kun haet korkeakouluun, yliopistoon tai työhön. Akateemisten saavutustesi lisäksi yliopistot haluavat nähdä todisteita niin kutsutuista pehmeistä taidoista, jotka olet kehittänyt opetuksen ulkopuolisten toimintojen, kuten partioinnin, kautta.

Tulet myös vaikuttamaan muiden ihmisten elämään ja yhteisöön, olemaan soveliaampi ja terveempi, saat uusia ystäviä ja sinulla on muistoja, jotka kestävät sinua koko elämän.

Palkintotasoja on kolme:

  • pronssia 14 -vuotiaille ja sitä vanhempia
  • hopeaa 15 -vuotiaille ja yli
  • kultaa 16 -vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Jokaisen vaatimuksen on allekirjoitettava joku, joka vastaa District Scout -verkostosta. Sen on oltava henkilö, joka voi taata tekemistäsi toiminnoista ja toimittaa perustiedot, kuten lyhyen lausunnon osallistumisestasi. 

Kun olet täyttänyt kaikki yllä mainitut vaatimukset, vastuussa olevan partiolaisen on hyväksyttävä palkintosi täydellisenä lokikirjan ja täyttämislomakkeen avulla.

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA