Minimalistin ihonhoitotuotteet

Kaupallinen yhteistyö Nelysian

Muistat ehkä, että olen aiemmin ollut kosmetiikan suurkuluttaja? Ja että minimalismin myötä olen kyseenalaistanut purnukkamäärää niin kovasti, että päätin jopa kokeilla elämää ilman shampoota, saippuaa ja deodoranttia?

Kun kirjoitin ihonhoitotuotteisiin liittyvää jutun siitä, kuinka nopeasti mainonta saa meidät kokemaan itsemme huonoiksi ja haluamaan ostaa tuotteita sen huonommuuden paikkaamiseksi, kirjoitti Nina Nelysianilta minulle, ettei hyvä ihonhoito tarkoita purkkimerta ja suurien rahasummien tuhlaamista, vaan muutaman toimivan täsmätuotteen.

Ihoni lähtötilanne

Kaiken tämän remontin, koronan ja lapsiperhehärdellin keskellä olen lopettanut meikkaamisen liki kokonaan ja koska aiemmin ihonhoito on liittynyt pitkälti meikin poistoon tai pohjustukseen, on sekin jäänyt pois. 

Ensin pärjäsin pitkään pelkällä vesipesulla, mutta kesän mittaan ihoni alkoi oireilla ja muodostaa näppyjä. Halusin jatkaa meikitöntä tai vähä-meikkistä elämääni (on muuten tosi helppoa ja nopeaa! 😍), mutta silti olla huoliteltu tilaisuuden niin edellyttäessä ja siihen jotenkin kuuluu se, että iho on kunnossa eikö?

Juttelin sitten Ninan kanssa tilanteesta ja kerroin, että olen kiinnostunut tietämään enemmän Nelysianin ihonhoitotuotteista, mutta olen kriittinen. Tosi kriittinen. 

Mahdollisimman pienen tavaramäärän ohella minulle on tärkeää ekologisuus, kotimaisuus ja pienyrittäjyys.

Ilokseni voin kertoa, että Nelysian on kaikkea tätä. 

Viimeinen sysäys yhteistyöhön oli, kun Nina kertoi sisäisen ihonhoidon tärkeydestä (ravinto, uni, tasapaino) ja kuinka ihoa voi osittain hoitaa myös ruoka-aineilla. Jos olet ollut matkassani jo pidempään, tiedät, että tykkään juuri tämäntyyppisestä kikkailusta. 😄 

Ja lisäksi minut vakuutti se, että ei yritetä myydä jotain, mihin mikään tuote maailmassa ei yksin pysty (“tällä tuotteella täydellinen iho!”), vaikka muuten elämäntavat olisivat retuperällä. 

Hellelund: Parhaat minimalistiset ihotuotteet

Ihonhoidossa kaikki, erityisesti naiset, kiinnittävät erityistä huomiota ihon laatuun ja hyvinvointiin. Ihmiset rakastavat todella sijoittaa ihon tuotteisiin ja käyttää niitä näyttämään ja tuntumaan kauniilta. 

Erityisesti kasvot vaativat paljon huomiota, koska se on paikka monille bakteereille. Kasvosi altistuvat elementeille ja altistuvat paljon hikille sijainnistasi riippuen.

Siksi me Hellelundissa haluamme parasta ihollesi ja teemme parhaamme puhuaksemme kokemuksesta. Uskomme, että parhaiden ihonhoitotuotteiden on oltava kohtuuhintaisia ​​ja toimittava tehokkaasti palvelemaan enemmän ihmisiä. Loppujen lopuksi kauneuden on oltava yksinkertaista ja saavutettavissa. 

Ei ole väliä kuka olet tai missä tilanteessa olet, jokainen ansaitsee tuntea itsensä kauniiksi ja luottaa ihoonsa. Jos haluat lisätietoja, katso joitain parhaita minimalistisia tuotteita, jotka eivät riko pankkitiliä: 

 1. Tohtori Sam Buntingin akneseerumi ja väriaineet.
  Jos etsit tuotteita, jotka ovat edullisia ja keskittyvät myös kosteuttamiseen, niin Dr Sam Buntingin tuotteet ovat täydellisiä. Ihmisen iho voi kuivua erityisen kuivaksi, riippuen ihon tyypistä ja siitä, mitkä tekijät vaikuttavat siihen päivittäin. 

On suositeltavaa käyttää tohtori Sam Buntingin akneseerumeita ja -väriaineita suihkun jälkeen kasvojen puhdistamiseksi bakteereista. 

 1. Circumference-kasvonaamarit ja seerumit
  Jotkut parhaista ihonhoitotuotteista ovat luonnollisia ja valmistettu vähemmän kemikaaleja. Juuri tähän pyrkii kauneusyhtiö Circumference. Kaikki niiden tuotteet on valmistettu luonnollisista ainesosista, eikä niissä ole lainkaan keinotekoisia tai haitallisia kemikaaleja.

Erityisesti heidän kasvonaamionsa ovat myydyin, ja nämä sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat rentoutua, rentoutua, katsella suosikkiohjelmaa ja antaa maskin tehdä kaiken työn. 

 1. Lessen kasvojen puhdistusaineet ja naamiot
  Niille, jotka haluavat kanavoida sisäisen minimalistinsa, Lesseen pakkaus, hinta ja tuotteiden laatu eivät kuulu tähän maailmaan. Ne eivät ole vain esteettisesti kauniita, mutta ne edistävät myös ihosi terveyttä. 

Tuotteissa on runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, jotka on suunniteltu tekemään ihosta elävämpää. Joissakin tuotteissa on jopa hiiltä, ​​jonka on osoitettu poistavan viat ja sulkevan huokoset. 

 1. Plenairen ihonpuhdistusaine ja meikinpoistoaine
  Kaiken meikkisi, jonka asetat kasvoillesi ja kuinka alttiina ihosi on ulkona oleville koville elementeille, sinun on annettava sille aikaa hengittää. Onneksi Plenairen ihonhoitolinjalla voit tehdä juuri sen. 

Sen lisäksi, että ne ovat yksinkertaisia ​​ja upeita katsella, tuotteet ovat myös edullisia ja valmistettu parhaista ainesosista. 

 1. Ordinaryn ihonhoitosarja
  Kuten nimestä voi päätellä, Ordinarylla on täysin yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä ihonhoitotuotteita. Se on paras niille, jotka ovat aloittelijoita ja etsivät tuotteita, jotka ovat lempeitä mutta tehokkaita heidän iholleen. 

Voit myös käyttää sitä ennen meikkiä ja sen jälkeen varmistaaksesi, että ihosi on suojattu ja että sillä on tilaa hengittää. 

Kuinka saada minimalistinen ihonhoitorutiini

Jokaisen ihmisen iho on erilainen, joten sinun on selvitettävä, mitkä tuotteet toimivat ihosi kanssa. Ole kärsivällinen, koska löydät täydelliset tuotteet. Jos haluat lisätietoja, katso kuinka sinulla voi olla minimalistinen ihonhoitorutiini: 

 1. Opi tuntemaan ihosi ja kuinka herkkä se on
  Yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä asioista, jotka sinun on tehtävä, on tietää, mihin tuotteeseen ihosi reagoi positiivisesti. Se, mikä toimii muille ihmisille, ei välttämättä toimi sinulle ja päinvastoin, joten on tärkeää käydä läpi tämä prosessi löytääksesi, mitkä tuotteet sopivat sinulle parhaiten. 

Kun olet jo luonut ihonhoitorutiinin ihotyyppisi kanssa toimiville kasvotuotteille, voit nyt vain pysyä siinä. Näin voit olla varma, että ihoasi hoidetaan kunnolla ja että se voi parantua ajan myötä. Jos olet valmis kokeilemaan uusia asioita, älä pelkää kokeilla ja testata joitain uusia tuotteita. 

 1. Tutkimus edullisista ja tehokkaista ihonhoitotuotteista
  Ennen kuin menet ulos ostamaan mitään, on tärkeää tehdä tutkimuksesi ja lukea tiettyjä tuotteita. Loppujen lopuksi laitat nämä iholle. Yritä lukea arvosteluja verkossa tai katsella videoita meikkiguruilta YouTubessa. Se auttaa myös, jos kysyt perheen ja ystävien mielipiteitä. 

Sinun on tehtävä vaivaa ja tehtävä läksyt ennen sitoutumista tiettyihin tuotteisiin. Jos teet tämän, ihollasi on paljon enemmän tilaa menestyä ja parantua mielesi mukaisilla korkealaatuisilla tuotteilla. 

 1. Puhdistus ja kosteuttaminen ovat etusijalla
  Ihmisen iho käy läpi monia asioita. Se altistuu ympärillämme olevalle lialle ja bakteereille. Voi tuntua siltä, ​​että peseminen saippualla ja vedellä riittää, mutta sinun on myös puhdistettava seerumilla ja väriaineella ennen ja jälkeen ulkona menemisen. Jos käytät meikkiä usein, sinulla on sitäkin enemmän syytä käyttää kasvojen puhdistusaineita. 

Toinen asia, joka sinun on muistettava, on, että kosteuttaminen on avain. Ihosi voi kuivua, jos altistat sen auringolle liian kauan tai harrastat rasittavaa toimintaa. Yritä kosteuttaa kylvyn jälkeen, ja näin varmistat, että ihosi pysyy kosteutettuna ja pehmeänä. 

 1. Suojaa ihoasi aurinkovoidepohjaisilla tuotteilla
  Hämmästyttävää kyllä, on paljon tuotteita, joissa on aurinkovoidepohjaisia ​​ainesosia. Voit esimerkiksi saada kasvojen kosteusvoiteen SPF: llä. Tämä ei vain varmista, että ihosi on terve, mutta se suojaa myös auringolta. Suojaus UV-säteiltä ja liialliselta lämmöltä menee pitkälle. 
 2. Vältä käyttämästä liikaa meikkiä joka päivämeikki
  Vaikkavoi tuntua houkuttelevalta joka päivä, yritä parhaasi mukaan pitää se minimissä. Tallenna meikkien raskas kasvot juhliin ja valitse yksinkertaisempi ilme säännöllisesti. 

Jos olet menossa toimistoon, lisää hieman meikkivoide, poskipuna, ripsiväri, kevyt huulirasva, ja olet hyvä mennä! Loppujen lopuksi yksinkertaisuus on kauneutta. 

Miksi on tärkeää huolehtia ihostasi?

Ihmisen iho on yksi ensimmäisistä asioista, jotka ihmiset huomaavat. Sitä pidetään herkänä, ja useimmat ihmiset menevät yli ja varmistaakseen, ettei bakteereja tai ei-toivottuja vikoja näy. Vaikka ihmiset yleensä hoitavat ihoaan kosmeettisista syistä, on silti terveydelle tärkeää välttää bakteerien kertymistä. 

Yksi syy siihen, miksi on tärkeää huolehtia ihostasi, johtuu siitä, että se välttää bakteerien kertymistä ja edistää myös paranemista. Jokaisella ihmisellä on erilainen iho, joten heidän on myös selvitettävä, mitkä menetelmät ja rutiinit sopivat heille parhaiten. Jos hoidat ihoasi säännöllisesti, viat paranevat nopeammin ja häviävät kokonaan ajan myötä. 

Toinen syy, miksi on tärkeää huolehtia ihostasi, on se, että se estää sairauksia. Jotkut näistä ovat ekseema, psoriaasi, dermatiitti ja monet muut. Jotkut ihmiset voivat jopa kehittää ihosyövän muodon riippuen genetiikasta tai siitä, kuinka hyvin he hoitavat ihoaan. Jos työskentelet tasaisella rutiinilla ja estät bakteereja pääsemästä iholle, voit välttää nämä ei-toivotut sairaudet. 

On myös tärkeää huolehtia ihostasi ulkonäön vuoksi. Useimmat ihmiset ovat pakkomielle löytää parhaat tuotteet, jotka poistavat kaikki virheet ja pitävät heitä nuorina ja raikkaina. Koska kosmetiikkateollisuus kukoistaa näinä päivinä, se markkinoi ihonhoitotuotteita ja motivoi enemmän ihmisiä huolehtimaan ihostaan. 

Lopuksi on tärkeää huolehtia ihostasi sen tarjoaman luottamuksen takia. Ei ole väliä onko ihollasi puutteita, mikä tärkeintä on, että tunnet itsesi luottavaiseksi ja miltä näytät. Älä ajattele liikaa siitä, mitä muut ihmiset sanovat, vaan keskitty itseesi ja siihen, mikä tekee sinut onnelliseksi. 

Tietoja Hellelundista

Hellelund on suomalainen verkkosivusto Marjo-nimisestä suomalaisesta naisesta. Hän päätti jakaa tämän tiedon kaikkien kanssa. Tavoittaminen useammalle ihmiselle ei vain anna hänen ilmaista itseään vaan auttaa myös lukijoitaan. 

Jos olet joku, joka tarvitsee hauskaa ja informatiivista sisältöä perhe-elämästä ja naisena olemisen kamppailuista, tämä blogi on täydellinen sinulle. Jos haluat lisätietoja, selaa kotisivumme ja katso lukukelpoisia blogeja. 

Lisää huolenaiheita varten voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@hellelund.fi. Voit myös olla osa päivittäistä uutiskirjettä ja saada uusimmat päivitykset sisältöön! 

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA