Hellelund: Puhdistusmateriaalit kodin tarpeisiin

Jotkut ihmiset ovat yksinkertaisesti syntyneet luonnollisen halu puhdistaa. Tämä ominaisuus on yleensä yhteinen vanhempiensa kanssa, jotka asuvat lastensa kanssa. Talot ja huoneistot ovat yleensä sotkuisia, jos et vie aikaa siivoamiseen. 

Jos sinulla on oma paikka, siivous voi osoittautua vaikeaksi tehtäväksi. Sinun ei tarvitse huolehtia vaikeuksista, koska hyvä puhdistusaineiden arsenaali voi auttaa sinua siivoamaan helposti. Katsokaa tarvitsemasi 10 parasta puhdistusainetta: 

 1. Mikrokuituliinat Sekä
  kotiäidit että kodinauhat vannovat tätä tuotetta. Mikrokuituliinat ovat uskomattoman imukykyisiä ja helppokäyttöisiä. Ne voivat poistaa pölyn ja lian lähes kaikilta pinnoilta. Voit käyttää sitä myös talon ympärillä olevien nesteiden puhdistamiseen.
 2. Valkoviinietikka
  Ihmiset ovat yllättyneitä huomatessaan, että etikkaa voidaan käyttää keittiön ulkopuolella. Voit käyttää sitä ruoanlaittoon, mutta valkoinen etikka sopii myös tahrojen puhdistamiseen. Sillä on voima päästä eroon pahoista hajuista ja jopa saada lasi näyttämään kimaltelevalta ja uudelta.
 3. Pölynimuri
  Et voi koskaan mennä pieleen vanhanaikaisen pölynimurin kanssa. Se tekee puhdistamisesta 3 kertaa helpompaa ja voi auttaa sinua saavuttamaan nämä pimeät kulmat. Voit käyttää sitä mattojen, seinien ja jopa huonekalujen kanssa. 
 4. Tahranpoistaja
  Kotona, jossa on paljon jäseniä, kohtaat paljon vuotoja ja tahroja. Käytä joitain luotettavia tahranpoistoaineita poistaaksesi nämä likaiset paikat. 
 5. Yleispuhdistusaineyleispuhdistusaineen
  Vanhemmat vannovat hyvänvoiman. Voit käyttää sitä melkein mille tahansa pinnalle, olipa se sitten laatta, graniitti tai jopa lasi. 
 6. Astianvarret
  Astioiden pesu voi osoittautua vaikeaksi tehtäväksi. Pesuallas ja astiat voivat olla liukkaita, ja voit menettää hallinnan astioista. Tee likaisten levyjen pesemisestä astiansauvalla helpompaa ja lika pois tehokkaasti. 
 7. WC-puhdistusaineet Kylpyhuoneen
  likaisin ja hajuisin osa on wc. Voit käyttää kulhon puhdistamiseen monikäyttöisiä puhdistusaineita ja wc-tarroja. Sinun tarvitsee vain puhdistaa wc vähintään kerran viikossa ja antaa huuhtelun tehdä loput. 
 8. Sienet
  Et voi koskaan mennä pieleen vanhanaikaisen sienen kanssa. Ihmiset rakastavat sitä käyttää ikkunoiden, työtason ja lattian puhdistamiseen. Löydät eri muotoisia ja kokoisia sieniä verkosta tai kaupoista. 
 9. Mopit
  Toinen luotettava puhdistustyökalu on talomoppi. Voit tuoda sen ulos vähintään kerran päivässä ja mopata laatoitetut pinnat. Se osoittautuu helpoksi tavaksi puhdistaa lattiasi ja poistaa vuotoja. 
 10.  Huonesumutteet
  Kun kaikki on puristavaa puhdasta, poista luotettava huoneruisku ja tee paikasta haju. Voit suihkuttaa sitä vähintään kerran tai kahdesti päivässä. Varmista, että valitset tuoksuja, jotka täydentävät nenääsi ja avaruutesi auraa. 

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA