Hellelund: Kasvaa Suomessa

Hellelund: Kasvaa Suomessaosalla

Suurimmallalapsista lapsista on täydellinen lapsuuden leikkipaikka ulkoiluun tutustumista varten. He viettävät kasvavansa aktiivisesti ulkona pelaamalla, luistelemalla ja kelkkailemalla. Heillä on onni kasvaa maassa, joka on edelleen melkein kokonaan metsien ja luonnollisten talvimaisemien peitossa.

Alle 7-vuotiaat nuoret koululaiset viettävät yleensä kahdeksan tuntia, periaatteessa koko päivän, leikkimistä. Aivan oikein, päiväkeskukset antavat lasten vain leikkiä koko päivän, joka päivä. Muodollinen oppiminen alkaa vasta seitsemän vuoden iässä, eikä lapsille opeta lukemista, kirjoittamista ja laskutoimitusta ennen sitä.

Suomi on todellakin loistava paikka kasvaa, ‘hellelund’ tai onnellinen paikka lapsille. Maan erinomaisen koulutusjärjestelmän takia maailmanlaajuinen kansalaisjärjestö Pelasta lapset on äänestänyt heidät lasten kolmanneksi parhaaksi maaksi maailmassa.

Lastentarhajärjestelmä Lastentarhan

päätavoitteena on varmistaa, että lapset ovat onnellisia ja vastuullisia henkilöitä. Kolmen tai viiden vuoden ikäisten ei tarvitse valmistaa koulua ja akateemista oppimista. He haluavat, että lapset ovat ensin lapsia ja leikkivät ulkona mahdollisimman paljon.

Päiväkodeissa lapset oppivat tärkeämpiä asioita, kuten kuinka saada ystäviä, kommunikoida, olla aktiivisia, olla luovia, tutustua ulkona ja olla itsenäisiä. 

Suomalaiset lapset saavat myös nauttia näistä asioista kasvamisensa aikana: 

Viikonloppu karkkipäivä 

Suomalaisilla lapsilla oli ennen uskomattoman huonoja hampaita, koska he syövät liikaa karkkia. Vanhempia kannustettiin antamaan heille karkkia vain kerran viikossa, yleensä viikonloppuna. He viettivät koko viikon odottaen “karkkipäivää”. Tämä on päivä viikonloppuna, jolloin he voivat valita sekoituksen lakritsia ja karkkeja supermarketista. 

Joka päivä on

lumipäivä. Suomessa sataa aina lunta, mutta koulut eivät koskaan sulkeudu ja lapset ovat tottuneet useiden kuukausien lumipeitteeseen. Runsas lumisade ei ole merkittävä tapahtuma, he käyvät koulua joka päivä, ja heidän taukonsa ja liikuntansa ovat ulkona.

Hiihto vartalolle

kun taas muiden maiden lapset oppivat hiihtämään olympialaisia ​​varten, suomalaiset lapset oppivat hiihtämään liikuntatunneilla. Luokkaa ei koskaan peruuteta, koska koulun leikkipaikka on aina lumen ja jään peitossa.

Hullut talvipuvut

Vanhemmat asettavat lapsensa talvella kokorunkoihin. Nämä toisinaan kiusallisilla kuvioilla varustetut haalarit pitävät ne lämpimänä ja suojaavat pakkaselta, jota vain Suomen talvi voi tuoda.

Jäätelö ympäri vuoden

Suomalaiset lapset rakastavat jäätelöä ja kuluttavat sitä enemmän kuin mikään muu Euroopan maa. He syövät jäätelöä paitsi kesällä, mikä on säännöllinen kesähoito, mutta he haluavat myös nauttia jäätelöä myös vuoden kylminä päivinä.

Sukat vain sisätiloissa

Suomessa on tapana ottaa kengät pois ennen sisälle menemistä, kuten Japanissa. Tämä tapahtuu myös silloin, kun koulussa he kävelevät sukissaan koko päivän.

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA