Ketäs nää tyypit oikein on?

Mun nimi on Marjo ja mulla on viis lasta, hullunrakas aviomies ja haave viettää niiden kanssa mahdollisimman paljon aikaa. Tästä blogista voit lukea, kuinka me päätettiin kunnostaa purkukuntoinen hirsitalo, Hellelund, ja siinä sivussa leppoistaa arkeamme.

Kenen tyypit ihmiset palvelemme Hellelundissa? 

Kun rakensimme blogin täällä Hellelundiin, sen piti olla jotain henkilökohtaista. Se oli jotain, jonka halusimme tehdä perheen hyväksi ja muistaa haasteet, joita kokimme erityisesti uudistaessamme maalaistaloa kunnostettaessa. 

Jonkin ajan kuluttua yhä useammat ihmiset alkoivat lukea blogeja, ja siitä tuli pian suosittua. Jos haluat tietää enemmän rakkaistamme lukijoista, tutustu joihinkin ihmisiin, joita palvelemme täällä Hellelundissa: 

 1. Vanhemmat
  Kun teimme kyselyn yhdessä blogissamme, huomasimme, että suurin osa lukijoistamme on äitejä ja isiä, jotka haluavat oppia lisää perhe-elämästä ja lasten hoidosta. Kun sinulla on perhe, voi olla vaikea selvittää, miten tehdä asiat täydellisesti. 

Yksikään vanhempi ei ole täydellinen, mutta voit aina pyytää apua muilta ihmisiltä, ​​jos tarvitset sitä. Toivotamme kaiken ikäiset äidit ja isät lukemaan sisältöämme ja pitämään tauon päivittäisen elämän stressistä. 

Tarvitsetko vinkkejä yhteydenpitoon lastesi kanssa tai etsitkö apua avioliiton kipinän pitämiseen, löydät sen ja paljon muuta täältä verkkosivuiltamme. 

 1. Nuoret aikuiset
  Blogimme ei rajoitu vain naimisissa oleviin tai lapsiin. Elämä todella alkaa, kun olet nuori aikuinen ja vasta alat löytää itsesi ympäröivän todellisuuden. 

Jos etsit apua esimerkiksi järjestäytymisessä tai ihon hoidossa, voit katsoa artikkeleita, jotka lähetämme säännöllisesti. 

 1. Pyrkivät ammattilaiset
  Viimeinkin huomaamme, että ammattilaiset, jotka haluavat ansaita elantonsa itselleen, lukevat viestejämme. Tämä on jonkun elämänvaihe, jossa he yrittävät edelleen selvittää asioita. Sitä voi olla vaikea käsitellä varsinkin jos olet uusi prosessissa, mutta voit aina luottaa siihen, että muut auttavat. 

Etsitpä sitten korkealaatuista lakkaa käytettäväksi huoneistossasi tai vinkkejä mielenterveyden hoitamiseen, löydät nämä artikkelit ja paljon muuta verkkosivustoltamme. 

Tietoja Hellelundista

Hellelund on suomalainen verkkosivusto, joka julkaisee blogeja kaikesta vanhemmuudesta, elämäntavasta ja itsehoidosta. Tämän sivuston teki ensin perustaja Marjo, suomalainen nainen, joka on onnellisessa naimisissa ja jolla on viisi lasta kotona. 

Elämänkokemustensa kautta hän päätti tehdä blogin, joka on omistettu auttamaan muita ihmisiä selviytymään päivittäisistä kamppailuistaan ​​kotona. Jos etsit yksinkertaista ja helposti luettavaa sisältöä, jonka avulla voit rentoutua ja saada ideoita kotiisi, olet tullut oikeaan paikkaan! 

Continue Reading

5 suurta hyötyä telttailusta

Jos et ole vielä kokeillut telttailua, mene siihen! Se on kokemus, jossa voit saada arvokkaita muistoja ihmisten kanssa, joiden kanssa olet yötaivaan alla ja nuotion edessä. Näiden lisäksi Hellelund on alla luonut lisää suuria hyötyjä, joita saat leirintäalueelta:

 1. Bond ystävien ja perheen kanssa

Leirintä on hyvä idea yhdistää ystävien ja perheen kanssa. Sen avulla voit kokea jotain uutta yhdessä, irrottaa arjen todellisuudesta ja muodostaa yhteyden koko matkan ajan. Tämä voi hyödyttää lapsia sitoutumalla sisaruksiinsa tai serkkuihinsa, oppimalla uusia asioita ja tutustumalla luontoon. 

Tämä voi jättää lapsille hienoja muistoja ja vahvemman suhteen perheeseen. Joten jos sinusta tuntuu, että olet edes vähän irti perheestäsi, mene telttailemaan ja yhdistä uudelleen jopa viikonloppuisin.

 1. Raitista ilmaa

Ulkona pysyminen koko matkan ajan altistaa sinut raikkaalle puhtaalle ilmalle. Puiden ja jokivirtojen ympäröimänä voi antaa sinulle raikkaimman ja puhtaimman ilman, joka tuntuu hyvältä jokaisen hengityksen yhteydessä. Ulkoilu on loistava paikka ihmisille, joilla on astma, nenän tukkoisuus ja muut hengitysvaikeudet. Puhtaan ja raikkaan ilman ympärillä oleminen helpottaa heidän keuhkojaan ja antaa heidän hengittää paremmin ja helpommin.

 1. Parantaa mielialaa

Ystävien ja perheen ympäröimä kaunis ja rauhallinen paikka parantaa mielialaa, joka voi tarjota sinulle onnen viikon. Telttailu voi virkistää mieltäsi rauhallisella ja hiljaisella tuulenpuulla, puista siriselevillä linnuilla ja taustalla perheesi naurulla. Se on täydellinen sekoitus ilon vastalääkettä. Joten jos olet tuntenut olosi hieman alas koko viikon, suunnittele leirintämatka viikonloppuisin virkistäytymiseksi.

 1. Opi uusia asioita

Koska olet poissa kotoa, sinun on improvisoitava ja opittava uusia asioita telttaillessa. Kuten kylpyhuoneeseen meneminen, ruoanlaitto, lämpimänä pysyminen tai jopa nukkumaan valmistautuminen. Nämä yksinkertaiset asiat ovat aivan erilaisia ​​ulkona, ja silloin on aika alkaa oppia uusia asioita. Tämä on hyvä aika opettaa lapsillesi perusleirintätarvikkeita, paitsi se on loistava sidosmuoto, mutta myös saa heidät hankkimaan uusia kykyjä ja taitoja.

 1. Liikunta

Liikunta on jotain, mitä aiot tehdä paljon retkeillessäsi. Asioiden purkamisesta ja valmistelusta ruoanlaittoon ja siivoamiseen olet aina liikkeellä. Lisäksi kun suoritat paljon fyysistä toimintaa, saat raikasta puhdasta ilmaa. Tämä on loistava tilaisuus viedä lapsesi leikkimään ja leikkimään. Laajan avoimen tilan ansiosta he voivat tehdä paljon hauskoja aktiviteetteja. 

Continue Reading

Hellelund: Suloinen äiti ja tytär asu ideoita

sopiva asu on suloinen idea, joka osoittaa läheisen suhteesi. Se ei ainoastaan ​​vahvista siteitäsi, vaan antaa myös miellyttäviä muistoja, joita voi katsoa taaksepäin. 

Lisäksi on hauska kokemus sekoittaa ja sovittaa yhteen asuja, joissa molemmat voivat ottaa valokuvia yhdessä tuon erityisen hetken muistoksi. Joten, mitä sinä odotat? Pukeudu tyttäresi kanssa käyttämällä näitä inspiraatioita:

Kukkaiset voimekot

Vaaleanpunainen on väri, jota monet lapset ja äidit rakastavat. Koska se on saatavana eri sävyinä, voit valita monista muunnelmista, kuten kuumasta tai pastellin vaaleanpunaisesta. Vaaleanpunainen kukka -mekko on yksinkertainen mutta mukava sekä sinulle että tyttärellesi. Se on täydellinen piknik -päivämäärille tai rento kävelylle talosi ulkopuolella. Voit täydentää ulkoasua parilla litteillä sandaaleilla tai yhden tuuman kantakiiloilla.

Chill raidallinen toppi ja shortsit

Toinen ainutlaatuinen mutta silti ihastuttava tyyliidea on pukeutua toppiin, jossa on mustavalkoiset raidat ja denim -shortsit. Saat enemmän kickass kosketus, laita nahkatakki loppuun kapinallinen mutta chill näyttää. Lenkkarit ovat täydellinen kenkä koko istuvuudelle. Voit jopa muotoilla molemmat hiuksesi punoksilla.

Lihavoitu ja ruudullinen

Punainen ja musta ruudullinen yläosa ja lyijykynähameyhdistelmä antavat vahvan tunnelman, joka sopii päivälliselle perheen kanssa. Siinä on naispuolinen pomo, etenkin jos molemmat käyttävät nilkkureita ja aurinkolaseja täydentämään koko asua. Älä unohda lyödä voguish -asentoa tyttäresi kanssa muistaa tämä erityinen hetki.

Kauniita pilkkuja

Pukeudu päälle pilkullinen haalari rento päiväksi koko perheen kanssa. Se on monipuolinen istuvuus, joka sopii sekä rentoihin että muodollisiin tapahtumiin. Lisäksi se on helppo pukea päälle ja tyttäresi voi helposti juosta ympäriinsä yllään. Valitse litteät sandaalit tai Crocs -jalkineet, jotta voit liikkua mukavammin.

Denim daredevil

Vaikka denim-toppi ja housukokonaisuus ovat yleisiä, voit maustaa asioita repäisyillä farkkuilla ja farkkutakilla, jotta saat enemmän sukupuolineutraalin tunteen. Tämä asu ei ole vain äideille ja tyttärille, vaan myös koko perheelle! 

Voit käyttää valkoista paitaa denim -takkisi alla, jotta saat enemmän rentoutta. Toinen denim -muunnelma on pusero yläosan ja housujen sijasta. Sitä käytetään usein rentouttavien viikonloppumatkojen aikana perheen kanssa.

Tietoja Hellelundista

Hellelund on suomalainen verkkosivusto, joka julkaisee blogeja kaikesta vanhemmuudesta, elämäntyylistä ja itsehoidosta. Tämän sivuston teki ensimmäisenä perustaja Marjo, suomalainen nainen, joka on onnellisesti naimisissa ja jolla on viisi lasta kotona.

Continue Reading

Hellelund: Kasvaa Suomessa

Hellelund: Kasvaa Suomessaosalla

Suurimmallalapsista lapsista on täydellinen lapsuuden leikkipaikka ulkoiluun tutustumista varten. He viettävät kasvavansa aktiivisesti ulkona pelaamalla, luistelemalla ja kelkkailemalla. Heillä on onni kasvaa maassa, joka on edelleen melkein kokonaan metsien ja luonnollisten talvimaisemien peitossa.

Alle 7-vuotiaat nuoret koululaiset viettävät yleensä kahdeksan tuntia, periaatteessa koko päivän, leikkimistä. Aivan oikein, päiväkeskukset antavat lasten vain leikkiä koko päivän, joka päivä. Muodollinen oppiminen alkaa vasta seitsemän vuoden iässä, eikä lapsille opeta lukemista, kirjoittamista ja laskutoimitusta ennen sitä.

Suomi on todellakin loistava paikka kasvaa, ‘hellelund’ tai onnellinen paikka lapsille. Maan erinomaisen koulutusjärjestelmän takia maailmanlaajuinen kansalaisjärjestö Pelasta lapset on äänestänyt heidät lasten kolmanneksi parhaaksi maaksi maailmassa.

Lastentarhajärjestelmä Lastentarhan

päätavoitteena on varmistaa, että lapset ovat onnellisia ja vastuullisia henkilöitä. Kolmen tai viiden vuoden ikäisten ei tarvitse valmistaa koulua ja akateemista oppimista. He haluavat, että lapset ovat ensin lapsia ja leikkivät ulkona mahdollisimman paljon.

Päiväkodeissa lapset oppivat tärkeämpiä asioita, kuten kuinka saada ystäviä, kommunikoida, olla aktiivisia, olla luovia, tutustua ulkona ja olla itsenäisiä. 

Suomalaiset lapset saavat myös nauttia näistä asioista kasvamisensa aikana: 

Viikonloppu karkkipäivä 

Suomalaisilla lapsilla oli ennen uskomattoman huonoja hampaita, koska he syövät liikaa karkkia. Vanhempia kannustettiin antamaan heille karkkia vain kerran viikossa, yleensä viikonloppuna. He viettivät koko viikon odottaen “karkkipäivää”. Tämä on päivä viikonloppuna, jolloin he voivat valita sekoituksen lakritsia ja karkkeja supermarketista. 

Joka päivä on

lumipäivä. Suomessa sataa aina lunta, mutta koulut eivät koskaan sulkeudu ja lapset ovat tottuneet useiden kuukausien lumipeitteeseen. Runsas lumisade ei ole merkittävä tapahtuma, he käyvät koulua joka päivä, ja heidän taukonsa ja liikuntansa ovat ulkona.

Hiihto vartalolle

kun taas muiden maiden lapset oppivat hiihtämään olympialaisia ​​varten, suomalaiset lapset oppivat hiihtämään liikuntatunneilla. Luokkaa ei koskaan peruuteta, koska koulun leikkipaikka on aina lumen ja jään peitossa.

Hullut talvipuvut

Vanhemmat asettavat lapsensa talvella kokorunkoihin. Nämä toisinaan kiusallisilla kuvioilla varustetut haalarit pitävät ne lämpimänä ja suojaavat pakkaselta, jota vain Suomen talvi voi tuoda.

Jäätelö ympäri vuoden

Suomalaiset lapset rakastavat jäätelöä ja kuluttavat sitä enemmän kuin mikään muu Euroopan maa. He syövät jäätelöä paitsi kesällä, mikä on säännöllinen kesähoito, mutta he haluavat myös nauttia jäätelöä myös vuoden kylminä päivinä.

Sukat vain sisätiloissa

Suomessa on tapana ottaa kengät pois ennen sisälle menemistä, kuten Japanissa. Tämä tapahtuu myös silloin, kun koulussa he kävelevät sukissaan koko päivän.

Continue Reading

Hellelund:Tietoa kahdessa ylimmässä partiotoiminta palkintoa

Queen’s Scout Award ja The Duke of Edinburgh Award ovat kaksi Kanadan parasta partiopalkintoa, joita voidaan tehdä yhdessä. Nämä huippusuoritukset ovat avoinna Explorer Scouteille ja Scout Network -jäsenille, jotka ovat olleet tasolla tai asemassa vähintään 18 kuukautta. 

Nuoret partiolaiset voivat aloittaa työskentelyn palkinnon saamiseksi, kun he täyttävät 16 vuotta, ja heidän on täytyttävä 25. syntymäpäivään mennessä.

Kuningattaren partiopalkinto

Kuningattaren partiopalkinto antaa nuorille mahdollisuuden ystävystyä, pitää hauskaa ja rakentaa luottamusta jännittävässä ja kilpailukyvyttömässä oppimisympäristössä.

Palkinnon saamiseksi sinun on täytettävä kaikki seuraavat vaatimukset:

 • Ole vähintään 16 -vuotias aloittaaksesi palkinnon ja suorita palkinto ennen 25. syntymäpäivääsi 
 • Ole joko Explorer Scoutien tai Scout -verkoston jäsen tai molempien yhdistelmä vähintään 18 vuoden ajan kuukautta palkinnon suorittamiseksi
 • Ole Explorer Scoutsin tai Scout Networkin jäsen palkinnon suorittamishetkellä.

Yötä poissa toiminnasta

täytyy complete 18 yötä poissa kuin Explorer Scout tai Scout Network jäsen, joista vähintään 12 tulee olla camping.

Tähän vaatimukseen käytettävien yöpymisten on oltava erilaisia ​​kuin yhden viiden haastetoiminnan, kuten retkikunnan ja asuinrakennuksen, yöt.

Se voi sisältää ne yöt, jotka käytettiin Chief Scoutin Platinum- tai Chief Scout’s Diamond Awards -palkinnoissa.

Yövierailut, jotka ovat tehneet Explorer Scout Young Leader tai Scout Network -jäsenet, jotka ovat myös partiolaisten aikuisiä johtajia, voivat ottaa huomioon tämän vaatimuksen.

Edinburghin herttuan palkinto

Sadoille tuhansille vuosittain osallistuville nuorille Edinburghin herttuapalkinnon saamisen hyödyt ovat loputtomat. 

Tämän palkinnon tarkoituksena on auttaa sinua tiellä kohti tuottavaa ja menestyvää tulevaisuutta. Kuten monet osallistujat sanovat, se muuttaa elämää.

Osa saavutuksesta on taidot, luottamus ja etu muihin nähden, kun haet korkeakouluun, yliopistoon tai työhön. Akateemisten saavutustesi lisäksi yliopistot haluavat nähdä todisteita niin kutsutuista pehmeistä taidoista, jotka olet kehittänyt opetuksen ulkopuolisten toimintojen, kuten partioinnin, kautta.

Tulet myös vaikuttamaan muiden ihmisten elämään ja yhteisöön, olemaan soveliaampi ja terveempi, saat uusia ystäviä ja sinulla on muistoja, jotka kestävät sinua koko elämän.

Palkintotasoja on kolme:

 • pronssia 14 -vuotiaille ja sitä vanhempia
 • hopeaa 15 -vuotiaille ja yli
 • kultaa 16 -vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Jokaisen vaatimuksen on allekirjoitettava joku, joka vastaa District Scout -verkostosta. Sen on oltava henkilö, joka voi taata tekemistäsi toiminnoista ja toimittaa perustiedot, kuten lyhyen lausunnon osallistumisestasi. 

Kun olet täyttänyt kaikki yllä mainitut vaatimukset, vastuussa olevan partiolaisen on hyväksyttävä palkintosi täydellisenä lokikirjan ja täyttämislomakkeen avulla.

Continue Reading

Hellelund: Suunnittelu perhe-elämään ja lasten kasvatukseen

Naimisiin meneminen ja lasten saaminen on yksi vaikeimmista ja palkitsevimmista asioista, joita ihminen voi tehdä. Se on prosessi, joka kestää vuosia odottamista ja valmistelua, jos haluat tehdä sen oikein. Jos suunnittelet asioita oikein, sinulla on perhe, joka asuu mukavasti ja on myös onnellinen yhdessä. 

Siksi me Hellelundissa haluamme tehdä parhaamme auttaaksemme sinua ja muita lukijamme kaikessa perhe-elämässä. Muilla asioilla, kuten aineellisilla esineillä ja urallasi, ei pitäisi olla merkitystä, koska sinulla on vain yksi perhe loppuelämäsi ajan. Jos haluat lisätietoja, katso vinkkejä perhe-elämän ja lasten kasvatuksen suunnitteluun: 

 1. Säästä rahaa
  Yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun täytyy muistaa valmistautuessasi perhe-elämään, on talosi. Ilman rahaa et voi käyttää rahaa lapsillesi ja tarjota heille perustarvikkeita. Muista käyttää vähemmän kuin ansaitset, sijoita fiksusti ja muista asettaa käytännön tarpeet etusijalle. 
 2. Ota asiat hitaasti, mutta varmasti
  Perheen kasvattaminen ei ole jotain kiireellistä, vaan se vaatii vakavaa suunnittelua. Keskustele asioista kumppanisi kanssa ja yritä saada vauva, kun luulet olevasi valmis. Jos teet päätöksiä viisaasti, olet paremmin valmistautunut tuleviin asioihin ja sinulla on paremmat valmiudet käsitellä niitä. 
 3. Ole omistautunut puolisollesi ja lapsillesi.
  Toinen tärkeä asia, joka on muistettava, on yhteenkuuluvuuden arvo. Ajan viettäminen perheen kanssa on tärkeää, koska se vahvistaa siteesi yhdessä. Tällä tavoin voit tuntea itsesi lähemmäksi ja mukavasti jakaa mitä tahansa. 
 4. Tarjoa henkistä ja henkistä apua.
  Perheen hoito ei lopu taloudellisiin määräyksiin. Lapset tarvitsevat myös apua henkisen ja henkisen terveytensä edistämisessä. Koska he kasvavat vanhempiensa kanssa, he seuraavat sinun esimerkkiäsi, ja tämä voi vaikuttaa myös heidän mielenterveyteensä. 

Hellelund on blogini kaikesta perheestä, rakkaudesta ja elämäntavasta. Uskon, että siinä maailmassa on niin paljon enemmän kuin kaikki tyypilliset asiat, jotka luet uutisista. Siksi haluan lukijamme pitää tauon ja keskittyä elämän tärkeimpiin asioihin. 

Selaa blogiimme ja opi vanhemmuudesta, lainojen hallinnasta, lasten kasvatuksesta, rakkauselämäsi oppimisesta ja monesta muusta. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää verkkosivustostamme, voit selata kotisivullamme lueteltuja blogeja.

Lue sydämesi iloksi ja palaa pian uudestaan ​​saadaksesi lisää sisältöä! Niille, joilla on kysymyksiä tai huolenaiheita, lähetä meille viesti, niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! 

Continue Reading

Hellelund: Puhdistusmateriaalit kodin tarpeisiin

Jotkut ihmiset ovat yksinkertaisesti syntyneet luonnollisen halu puhdistaa. Tämä ominaisuus on yleensä yhteinen vanhempiensa kanssa, jotka asuvat lastensa kanssa. Talot ja huoneistot ovat yleensä sotkuisia, jos et vie aikaa siivoamiseen. 

Jos sinulla on oma paikka, siivous voi osoittautua vaikeaksi tehtäväksi. Sinun ei tarvitse huolehtia vaikeuksista, koska hyvä puhdistusaineiden arsenaali voi auttaa sinua siivoamaan helposti. Katsokaa tarvitsemasi 10 parasta puhdistusainetta: 

 1. Mikrokuituliinat Sekä
  kotiäidit että kodinauhat vannovat tätä tuotetta. Mikrokuituliinat ovat uskomattoman imukykyisiä ja helppokäyttöisiä. Ne voivat poistaa pölyn ja lian lähes kaikilta pinnoilta. Voit käyttää sitä myös talon ympärillä olevien nesteiden puhdistamiseen.
 2. Valkoviinietikka
  Ihmiset ovat yllättyneitä huomatessaan, että etikkaa voidaan käyttää keittiön ulkopuolella. Voit käyttää sitä ruoanlaittoon, mutta valkoinen etikka sopii myös tahrojen puhdistamiseen. Sillä on voima päästä eroon pahoista hajuista ja jopa saada lasi näyttämään kimaltelevalta ja uudelta.
 3. Pölynimuri
  Et voi koskaan mennä pieleen vanhanaikaisen pölynimurin kanssa. Se tekee puhdistamisesta 3 kertaa helpompaa ja voi auttaa sinua saavuttamaan nämä pimeät kulmat. Voit käyttää sitä mattojen, seinien ja jopa huonekalujen kanssa. 
 4. Tahranpoistaja
  Kotona, jossa on paljon jäseniä, kohtaat paljon vuotoja ja tahroja. Käytä joitain luotettavia tahranpoistoaineita poistaaksesi nämä likaiset paikat. 
 5. Yleispuhdistusaineyleispuhdistusaineen
  Vanhemmat vannovat hyvänvoiman. Voit käyttää sitä melkein mille tahansa pinnalle, olipa se sitten laatta, graniitti tai jopa lasi. 
 6. Astianvarret
  Astioiden pesu voi osoittautua vaikeaksi tehtäväksi. Pesuallas ja astiat voivat olla liukkaita, ja voit menettää hallinnan astioista. Tee likaisten levyjen pesemisestä astiansauvalla helpompaa ja lika pois tehokkaasti. 
 7. WC-puhdistusaineet Kylpyhuoneen
  likaisin ja hajuisin osa on wc. Voit käyttää kulhon puhdistamiseen monikäyttöisiä puhdistusaineita ja wc-tarroja. Sinun tarvitsee vain puhdistaa wc vähintään kerran viikossa ja antaa huuhtelun tehdä loput. 
 8. Sienet
  Et voi koskaan mennä pieleen vanhanaikaisen sienen kanssa. Ihmiset rakastavat sitä käyttää ikkunoiden, työtason ja lattian puhdistamiseen. Löydät eri muotoisia ja kokoisia sieniä verkosta tai kaupoista. 
 9. Mopit
  Toinen luotettava puhdistustyökalu on talomoppi. Voit tuoda sen ulos vähintään kerran päivässä ja mopata laatoitetut pinnat. Se osoittautuu helpoksi tavaksi puhdistaa lattiasi ja poistaa vuotoja. 
 10.  Huonesumutteet
  Kun kaikki on puristavaa puhdasta, poista luotettava huoneruisku ja tee paikasta haju. Voit suihkuttaa sitä vähintään kerran tai kahdesti päivässä. Varmista, että valitset tuoksuja, jotka täydentävät nenääsi ja avaruutesi auraa. 
Continue Reading

Jos ihailen mieheni sixpackia, tekeekö se minusta pinnallisen?

Peittää harmaat hiukset, tasoittaa ihoa, korostaa vyötäröä, kohottaa povea, pyöristää peppua, tuo esiin lihakset. Me altistumme ohjeille siitä, miltä meidän kuuluisi näyttää tai miten ulkonäköämme tulisi muokata ihan kaikkialla. Treeniohjelmissa, vaatemainoksissa, kampaajalla, facebookin uutisvirrassa, kaverin kanssa jutellessa. 

Jos teemme näin tai ostamme tämän, olemme askeleen lähempänä… mitä? Onnea, hyväksyntää, arvostusta?

Tiedämme kyllä järjellä, ettei homma toimi niin, mutta silti se houkuttaa. 

Olla “paras versio” itsestään. 

Mutta kun se paras versiohan on silti keksittyä höttöä. Ihmisten luomia kauneusihanteita. Eikö paras versio itsestä ole aito ja rehellinen minä, joka voi hyvin ja huolehtii itsestään ja terveydestään? 

Kun vauva syntyy tähän maailmaan, on hänellä väliä vain hoivaajan kehon tuomalla lämmöllä, pehmeydellä ja turvalla. Ei sillä kuinka timmit lihakset tai eloisat hiukset hänellä on. 

Sen lisäksi, että kauneusihanteiden hypetys saa meidät muokkaamaan kehoamme ja ostamaan parempaa huomista, se myös muuttaa maailmankuvaamme. Ja asettaa itsetuntomme löysään hirteen, ulkoisen mielipiteen varaan.  

Huomaamattamme näemme tietynnäköiset ihmiset paremman näköisinä. Esimerkiksi virheetön ja päivettynyt iho, hoikka/lihaksikas keho, tuuheat hiukset, isot silmät, pitkät ripset, korkeat poskipäät, jne. ovat ominaisuuksia, joita olemme oppineet pitämään automaattisesti kauniina. Katsokaa vaikka Disneyn elokuvia, jos ette usko. 

Ja kyllä, on totta, että mainosmaailma on viime vuosina vähän laajentanut mallivalikoimaa “aidon kauneuden puolesta”, mikä on hyvä juttu, mutta edelleen paino on sanalla vähän

Edelleenkin mainosten “kurvikkaammat” naiset vastaavat kauneusihanteita – missä esimerkiksi kaikki omenavartaloiset piilottelevat? Ihan tavallinen vartalomalli, mutta jota kantavan tulisi joko piiloutua tai pyrkiä aktiivisesti muuttamaan kehonsa muotoa (treenaamaan vyötärö esiin tai korostamaan sitä pukeutumisella) ollakseen hyväksytty kauneusihanteiden mittapuulla. 

Ja tottakai osaamme kyseenalaistaa ja miettiä historiaa. Milloin on ollut pinnalla kurvikkaat vartalot, milloin heroin chic, milloin fitness. Olen ymmärtänyt liki 18-vuotiaalta esikoiseltani, että tällä hetkellä suositaan naiskeho-ihanteissa vartalomallia, jossa on kapea vyötärö, mutta joka on persevä ja reitevä (voi tälle olla jokin kauniimpikin nimi, mutta näin sen ymmärsin).

Eli kyllä kyllä, me ymmärrämme sen, että kauneusihanteet muuttuvat, ovat aina muuttuneet ja että ne ovat ihmisten keksintöä. Mutta silti me kannatamme niitä, toimimme niiden mukaisesti. 

Kuten esikoiseni sanoi: Tottakai jokainen ymmärtää, että se (kauneusihanteiden tavoittelu) on ideologisesti perseestä, mutta kuka haluaa jäädä ulkopuolelle?

Missä seison itse tässä viidakossa?

En tiedä. Vähän hukassa. Olen tätä ristiriitaa pohtinut jo kirjoituksessani Kannattaa aina kehua, kun joku näyttää hyvältä. Vai kannattaako? enkä tiedä olenko edelleenkään tullut hullua hurskaammaksi. 

Suhde ulkonäköön on muuttunut koko ajan enemmän hälläväliä-meinigiksi ja se johtuu pitkälti arvostavasta parisuhteestani. Jos tilanne olisi toisin, voisin kipuilla kelpaamisen tarpeen kanssa suurestikin. Nyt jaksan harvoin meikata ja hiusten harjaaminenkin on vähän niin ja näin. 😅

Mutta jos mietitään jutun alkuperäistä kysymystä, niin vastaus on kyllä. Kaikkeen.
Kyllä, ihailen mieheni vartaloa, koska se on kauneusihanteiden mukainen.
Kyllä, olen pinnallinen ja opittujen ideaalien uhri. 
Kyllä, se on ideologisella tasolla tosi väärin Jarkkoa (tai ketä tahansa) kohtaan, että arvotan hänen vartaloaan keksityn soopan pohjalta ja vain siksi, että hän sattuu kuulumaan siihen marginaaliin ryhmään erottuvine lihaksineen, virheettömine ihoineen. 

Puolustuksekseni on sanottava, että rakkauteni häneen ei ole tippaakaan ulkonäöstä riippuvainen. 

Mutta on se epäreilua silti. 

Continue Reading

Raha-ahdistus ja metsän parantava voima

Lähdimme perjantaina reissuun tietämättä minne ja mitä tekemään. Pakkasimme varulta mukaan teltan ja makuupussit sekä farkut ja pyhätennarit. Vielä liikkeelle lähdettyämmekin haimme suuntaa ihan niin suurella haarukalla, ettei tietoa ollut onko suuntana etelä vai pohjoinen. 

Mutta maisemaa teki mieli vähän vaihtaa, kun kelikin oli kohdillaan ja esikoinen luvannut kaitsea villin koiranpennun. PS. Loma hänestä teki hyvää. 😂

Päätimme sitten lähteä etelää kohden sillä ajatuksella, että josko löytäisimme kivan telttapaikan ja jos telttailu ei puhuttele, niin olemme ainakin lähempänä Jarkon sukua Loimaalla, että tarvittaessa voimme jatkaa matkaa sukuloimaan.

Hellelund: Raha-ahdistus ja metsän parantava voima

Elämässä sinun on arvostettava hienompia asioita. Nykyään ihmiset yleensä huolehtivat enemmän esimerkiksi urastaan, ulkonäöltään, vaatteistaan, sosiaalisesta asemastaan ​​ja monista muista asioista. Todellisuudessa miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat huolissaan rahasta ja siitä, kuinka paljon heidän on säästettävä työstä. He tarvitsevat rahaa laskujen maksamiseen, perheidensä tukemiseen ja heillä on vain rahaa, jota voidaan käyttää vapaa-aikaan ja asioihin, jotka tekevät heistä onnellisia. 

Henkilön mielenterveyden ja hyvinvoinnin tulisi kuitenkin olla ensisijainen tavoite. Mitä hyötyä tästä rahasta on, jos et ole tyytyväinen ja tyytyväinen? Valitettavasti ihmiset kärsivät nykyään taloudellisista ongelmista ja rahan ahdistuksesta, eikä näin pidä olla. 

Sinun on keskityttävä hienompiin asioihin ja elämään ja yritettävä ohjata huomiosi muualle. Vaellukselle meneminen tai metsän vierailu voi tehdä ihmeitä mielenterveydellesi. Se tarjoaa rauhallisen ilmapiirin, johon et yleensä ole tottunut. 

Jos haluat oppia lisää tämän ongelman voittamisesta ja palaamisesta äiti-luontoon rentoutumiseen, jatka lukemista! 

Mikä on rahahuolto ja miten voit voittaa sen? 

Raha-ahdistus on juuri sitä, mitä nimestä voi päätellä. Se on prosessi, jossa joku huolehtii liikaa rahasta, ja tämä aiheuttaa heille paljon stressiä. Valitettavasti jotkut ihmiset huolehtivat rahasta niin paljon, että heidän mielenterveytensä heikkenee. Tämä voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten masennusta ja ahdistusta. 

Katso, miten voit ratkaista tämän ongelman, tutustumalla muutamiin vinkkeihin siitä, miten voit päästä eroon rahan ahdistuksesta: 

 1. Kokoa itsesi ja ymmärrä, että kaikki on kunnossa.
  Ensimmäinen ja yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun on tehtävä, on ottaa aikaa hengittää ja rauhoittua. Päätösten tekeminen, vaikka et ole oikeassa päätilassa, voi olla riskialtista, koska et ajattele selkeästi. 

Yritä hengittää syvään, sommitella itseäsi ja ajatella muita asioita hetkeksi. On tärkeää muistaa, että kaikki on kunnossa ja että selviydyt ongelmasta tavalla tai toisella. 

 1. Tee jotain, joka rentouttaa sinua.
  Älä ole liian kova itsellesi ja yritä pitää tauko. Unohda taloudelliset ongelmasi hetkeksi ja tee jotain, joka rentouttaa sinua. Yritä palata harrastuksiisi ja keskittyä niihin. 

Jotkut ihmiset ovat rentoja lukiessaan, toiset pitävät elokuvista, ja toiset mieluummin harrastavat urheilua. Mielesi täytyy levätä, jotta se olisi jälleen tuottelias. 

 1. Pidä avoin ja käytännöllinen mieli.
  Kun olet päässyt oikeaan tilaan, on nyt aika toimia. Pidä mielesi auki ja aloita ajatella erilaisia ​​ratkaisuja, jotka voivat auttaa. On myös tärkeää muistaa, että käytännön ratkaisujen ajattelu on paras tapa edetä. 

Täällä aloitat aivoriihi ja harkitset erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka voivat viedä sinut ongelmastasi. 

 1. Tee suunnitelma ja aloita budjetointi.
  Nyt todellinen työ alkaa, kun aloitat suunnitelmien laatimisen ja aloitat budjetoinnin. Kun olet varma, että olet oikeassa päätilassa, yritä laatia suunnitelma ja koota ongelman ratkaisemiseen tarvittavat tiedot. 

Laadi luettelo laskuistasi ja kirja ostoksistasi. Voit myös analysoida eroa aikaisempien menorajasi ja sen välillä, mitä voit tehdä tulevaisuudessa sen parantamiseksi. 

 1. Älä pelkää pyytää apua.
  On tärkeää muistaa, että et ole yksin tällä matkalla. Sinulla on ihmisiä, jotka välittävät sinusta ja jotka ovat valmiita auttamaan kuinka pystyvät. 

Jos tarvitset apua ystävältä tai perheenjäseneltä, älä ajattele kahdesti kysyäksesi neuvoja. Et koskaan tiedä, millaiset vinkit heillä on hihassaan, mikä pelastaa sinut ongelmistasi. 

 1. Ymmärrä, että asiat eivät aina mene niin kuin luulet.
  Viimeisenä ja mikä tärkeintä, on hyvä muistaa, että asiat eivät aina suju suunnitelmien mukaan. Vaikka sinulla on käsitys siitä, miten asiat menevät, kaikki eivät ole sinun hallinnassasi. 

Parasta mitä voit tehdä, on suunnitella tulevaisuutesi, pitää positiivinen ajattelutapa ja työskennellä kovasti tavoitteidesi saavuttamiseksi. 

Metsän ja sen parantavan voiman ymmärtäminen

Kun ihmiset ajattelevat rentoutumista, yksi ensimmäisistä mieleen tulee mieleen nukkuminen tai kylpylässä käynti. 

Todellisuudessa voit tehdä paljon asioita rentoutua ja paeta päivittäisen elämän stressitekijöiltä. Yksi heistä on paeta kaupungin melusta ja ahtaista tiloista ja palata takaisin äiti-luontoon. Suunta vehreään vehreään alueeseen voi hyödyttää sinua monin tavoin! 

Riippumatta siitä kuinka yksinkertaiselta se kuulostaa, luonnolla tai metsällä on paljon tekemistä rentoutumisen kanssa. Voit löytää kaikenlaisia ​​asioita itsestäsi ja jopa oppia lisää ympäristöstä. 

Vaikka se saattaa tuntua kaukaa haetulta, et koskaan tiedä, mitä asioita on varastossa, jos palaat luontoon. On joitain asioita, joista et voi nauttia kaupungissa, joten voit suunnitella pakosi ja viettää pienen vetäytymisen maaseudulla. 

Täällä Hellelundissa haluamme lukijamme palaavan luontoon, koska elämä voi olla yhtä yksinkertaista kuin kävellä ja arvostaa ympäristösi kauneutta. Jos haluat lisätietoja metsän parantavasta voimasta, tutustu eräisiin luonnossa olemisen terveysvaikutuksiin: 

 1. Metsän vierailu voi parantaa mielialaasi.
  Tutkijat ovat todistaneet, että kaupunkimaisemassa olevat ihmiset yleensä viihtyvät ja ovat onnellisempia. 

Ne, jotka ovat melun, ahtaiden tilojen ja pilaantuneiden katujen ympäröimiä, ovat vähemmän todennäköisesti rauhallisia ja onnellisia, koska heidän ympäristönsä osoittaa toisin. Jos kävelet rauhoittavalla kävelyllä metsässä, se voi hyödyttää mielialaasi suuresti. 

 1. Metsäkäynti voi parantaa mielenterveyttäsi.
  Yksi luonnon sisällä olemisen parhaista terveysetuista on, että se voi parantaa mielenterveyttäsi. Jos kärsit ahdistuksesta tai masennuksesta, kävele metsässä ja näe rauhoittava ilmapiiri voi tehdä ihmeitä mielenterveydellesi.

Ihmiset ovat tottuneet pysymään sisätiloissa, että heidän ruumiinsa ja mielensä ovat yleensä yllättyneitä, kun heidät esitellään eri ympäristössä, joten nyt on tilaisuutesi hyödyntää sitä ja olla yhteydessä äiti luontoon. 

 1. Metsäkäynti voi tarjota rentoutumista ja muutosta tahdissa
  Toinen etu luonnon keskuudessa olemiseen on se, että se tarjoaa sinulle erilaisen näkökulman. Jos olet tottunut aina olemaan kotona tai toimistossa, tahdin muutos on hyödyllistä. 

Silmäsi näkevät uusia asioita, ja se aiheuttaa onnea ja tyyneyttä. Parasta on, että voit levätä ja rentoutua ei-stressaavassa ympäristössä. 

 1. Metsä vierailu on loistava tilaisuus käyttää.
  Ihmiset haluavat myös mennä ulos kaupungista ja käydä maaseudulla saamaan harjoittelun. Se voi olla tylsää treenata kotona tai käydä kuntosalilla koko ajan. Et kuitenkaan loppu asioista, joita voit tarkastella, kun olet ulkona metsässä. 

Löydät aina jotain uutta, joka herättää kiinnostuksesi, ja siellä on paljon vaihtoehtoja siihen, mitä voit tehdä. Voit patikoida, uida järvessä, ajaa polkupyörällä polkujen läpi ja paljon muuta! 

 1. Metsäkäynti lisää ympäristötietoa.
  Metsän ja luonnon parantava voima ulottuu mielenterveyden ja liikunnan ulkopuolelle. 

Voit myös oppia lisää ympäristöstä ja saada mahdollisuuden osallistua sen säästämiseen. Se on win-win-tilanne, joten mene eteenpäin ja suunnittele matkasi maaseudulle jo tänään! 

Tietoja Hellelundistakaikesta

Hellelund on suomalainen blogi, joka kirjoittaaäitiyydestä, perhe-elämästä, omasta hoidosta ja monesta muusta. Sen kirjoitti ensin nainen nimeltä Marjo, ja se on nyt kasvanut täyteen joukkueeseen ihmisiä, jotka auttavat kuratoimaan brändin sisältöä. 

Ihmiset ympäri Suomea ja lähialueilla Euroopassa lukevat myös tämän verkkosivuston sisältöä. Jos tarvitset yksinkertaisesti hyödyllistä tietoa tai rentouttavia blogeja, jotka voivat auttaa sinua päivittäisessä elämässäsi, olet tullut täydelliseen paikkaan.

Teemme parhaamme täällä Hellelundissa varmistaaksemme, että lukijamme saavat säännöllisesti vain parasta sisältöä. Jos haluat lisätietoja, lue kotisivumme ja katso siellä luetellut blogit. 

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa info@hellelund.fi. Voit myös tilata uutiskirjeemme ja olla osa Hellelund-perhettä! 

Continue Reading

Minimalistin ihonhoitotuotteet

Kaupallinen yhteistyö Nelysian

Muistat ehkä, että olen aiemmin ollut kosmetiikan suurkuluttaja? Ja että minimalismin myötä olen kyseenalaistanut purnukkamäärää niin kovasti, että päätin jopa kokeilla elämää ilman shampoota, saippuaa ja deodoranttia?

Kun kirjoitin ihonhoitotuotteisiin liittyvää jutun siitä, kuinka nopeasti mainonta saa meidät kokemaan itsemme huonoiksi ja haluamaan ostaa tuotteita sen huonommuuden paikkaamiseksi, kirjoitti Nina Nelysianilta minulle, ettei hyvä ihonhoito tarkoita purkkimerta ja suurien rahasummien tuhlaamista, vaan muutaman toimivan täsmätuotteen.

Ihoni lähtötilanne

Kaiken tämän remontin, koronan ja lapsiperhehärdellin keskellä olen lopettanut meikkaamisen liki kokonaan ja koska aiemmin ihonhoito on liittynyt pitkälti meikin poistoon tai pohjustukseen, on sekin jäänyt pois. 

Ensin pärjäsin pitkään pelkällä vesipesulla, mutta kesän mittaan ihoni alkoi oireilla ja muodostaa näppyjä. Halusin jatkaa meikitöntä tai vähä-meikkistä elämääni (on muuten tosi helppoa ja nopeaa! 😍), mutta silti olla huoliteltu tilaisuuden niin edellyttäessä ja siihen jotenkin kuuluu se, että iho on kunnossa eikö?

Juttelin sitten Ninan kanssa tilanteesta ja kerroin, että olen kiinnostunut tietämään enemmän Nelysianin ihonhoitotuotteista, mutta olen kriittinen. Tosi kriittinen. 

Mahdollisimman pienen tavaramäärän ohella minulle on tärkeää ekologisuus, kotimaisuus ja pienyrittäjyys.

Ilokseni voin kertoa, että Nelysian on kaikkea tätä. 

Viimeinen sysäys yhteistyöhön oli, kun Nina kertoi sisäisen ihonhoidon tärkeydestä (ravinto, uni, tasapaino) ja kuinka ihoa voi osittain hoitaa myös ruoka-aineilla. Jos olet ollut matkassani jo pidempään, tiedät, että tykkään juuri tämäntyyppisestä kikkailusta. 😄 

Ja lisäksi minut vakuutti se, että ei yritetä myydä jotain, mihin mikään tuote maailmassa ei yksin pysty (“tällä tuotteella täydellinen iho!”), vaikka muuten elämäntavat olisivat retuperällä. 

Hellelund: Parhaat minimalistiset ihotuotteet

Ihonhoidossa kaikki, erityisesti naiset, kiinnittävät erityistä huomiota ihon laatuun ja hyvinvointiin. Ihmiset rakastavat todella sijoittaa ihon tuotteisiin ja käyttää niitä näyttämään ja tuntumaan kauniilta. 

Erityisesti kasvot vaativat paljon huomiota, koska se on paikka monille bakteereille. Kasvosi altistuvat elementeille ja altistuvat paljon hikille sijainnistasi riippuen.

Siksi me Hellelundissa haluamme parasta ihollesi ja teemme parhaamme puhuaksemme kokemuksesta. Uskomme, että parhaiden ihonhoitotuotteiden on oltava kohtuuhintaisia ​​ja toimittava tehokkaasti palvelemaan enemmän ihmisiä. Loppujen lopuksi kauneuden on oltava yksinkertaista ja saavutettavissa. 

Ei ole väliä kuka olet tai missä tilanteessa olet, jokainen ansaitsee tuntea itsensä kauniiksi ja luottaa ihoonsa. Jos haluat lisätietoja, katso joitain parhaita minimalistisia tuotteita, jotka eivät riko pankkitiliä: 

 1. Tohtori Sam Buntingin akneseerumi ja väriaineet.
  Jos etsit tuotteita, jotka ovat edullisia ja keskittyvät myös kosteuttamiseen, niin Dr Sam Buntingin tuotteet ovat täydellisiä. Ihmisen iho voi kuivua erityisen kuivaksi, riippuen ihon tyypistä ja siitä, mitkä tekijät vaikuttavat siihen päivittäin. 

On suositeltavaa käyttää tohtori Sam Buntingin akneseerumeita ja -väriaineita suihkun jälkeen kasvojen puhdistamiseksi bakteereista. 

 1. Circumference-kasvonaamarit ja seerumit
  Jotkut parhaista ihonhoitotuotteista ovat luonnollisia ja valmistettu vähemmän kemikaaleja. Juuri tähän pyrkii kauneusyhtiö Circumference. Kaikki niiden tuotteet on valmistettu luonnollisista ainesosista, eikä niissä ole lainkaan keinotekoisia tai haitallisia kemikaaleja.

Erityisesti heidän kasvonaamionsa ovat myydyin, ja nämä sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat rentoutua, rentoutua, katsella suosikkiohjelmaa ja antaa maskin tehdä kaiken työn. 

 1. Lessen kasvojen puhdistusaineet ja naamiot
  Niille, jotka haluavat kanavoida sisäisen minimalistinsa, Lesseen pakkaus, hinta ja tuotteiden laatu eivät kuulu tähän maailmaan. Ne eivät ole vain esteettisesti kauniita, mutta ne edistävät myös ihosi terveyttä. 

Tuotteissa on runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, jotka on suunniteltu tekemään ihosta elävämpää. Joissakin tuotteissa on jopa hiiltä, ​​jonka on osoitettu poistavan viat ja sulkevan huokoset. 

 1. Plenairen ihonpuhdistusaine ja meikinpoistoaine
  Kaiken meikkisi, jonka asetat kasvoillesi ja kuinka alttiina ihosi on ulkona oleville koville elementeille, sinun on annettava sille aikaa hengittää. Onneksi Plenairen ihonhoitolinjalla voit tehdä juuri sen. 

Sen lisäksi, että ne ovat yksinkertaisia ​​ja upeita katsella, tuotteet ovat myös edullisia ja valmistettu parhaista ainesosista. 

 1. Ordinaryn ihonhoitosarja
  Kuten nimestä voi päätellä, Ordinarylla on täysin yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä ihonhoitotuotteita. Se on paras niille, jotka ovat aloittelijoita ja etsivät tuotteita, jotka ovat lempeitä mutta tehokkaita heidän iholleen. 

Voit myös käyttää sitä ennen meikkiä ja sen jälkeen varmistaaksesi, että ihosi on suojattu ja että sillä on tilaa hengittää. 

Kuinka saada minimalistinen ihonhoitorutiini

Jokaisen ihmisen iho on erilainen, joten sinun on selvitettävä, mitkä tuotteet toimivat ihosi kanssa. Ole kärsivällinen, koska löydät täydelliset tuotteet. Jos haluat lisätietoja, katso kuinka sinulla voi olla minimalistinen ihonhoitorutiini: 

 1. Opi tuntemaan ihosi ja kuinka herkkä se on
  Yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä asioista, jotka sinun on tehtävä, on tietää, mihin tuotteeseen ihosi reagoi positiivisesti. Se, mikä toimii muille ihmisille, ei välttämättä toimi sinulle ja päinvastoin, joten on tärkeää käydä läpi tämä prosessi löytääksesi, mitkä tuotteet sopivat sinulle parhaiten. 

Kun olet jo luonut ihonhoitorutiinin ihotyyppisi kanssa toimiville kasvotuotteille, voit nyt vain pysyä siinä. Näin voit olla varma, että ihoasi hoidetaan kunnolla ja että se voi parantua ajan myötä. Jos olet valmis kokeilemaan uusia asioita, älä pelkää kokeilla ja testata joitain uusia tuotteita. 

 1. Tutkimus edullisista ja tehokkaista ihonhoitotuotteista
  Ennen kuin menet ulos ostamaan mitään, on tärkeää tehdä tutkimuksesi ja lukea tiettyjä tuotteita. Loppujen lopuksi laitat nämä iholle. Yritä lukea arvosteluja verkossa tai katsella videoita meikkiguruilta YouTubessa. Se auttaa myös, jos kysyt perheen ja ystävien mielipiteitä. 

Sinun on tehtävä vaivaa ja tehtävä läksyt ennen sitoutumista tiettyihin tuotteisiin. Jos teet tämän, ihollasi on paljon enemmän tilaa menestyä ja parantua mielesi mukaisilla korkealaatuisilla tuotteilla. 

 1. Puhdistus ja kosteuttaminen ovat etusijalla
  Ihmisen iho käy läpi monia asioita. Se altistuu ympärillämme olevalle lialle ja bakteereille. Voi tuntua siltä, ​​että peseminen saippualla ja vedellä riittää, mutta sinun on myös puhdistettava seerumilla ja väriaineella ennen ja jälkeen ulkona menemisen. Jos käytät meikkiä usein, sinulla on sitäkin enemmän syytä käyttää kasvojen puhdistusaineita. 

Toinen asia, joka sinun on muistettava, on, että kosteuttaminen on avain. Ihosi voi kuivua, jos altistat sen auringolle liian kauan tai harrastat rasittavaa toimintaa. Yritä kosteuttaa kylvyn jälkeen, ja näin varmistat, että ihosi pysyy kosteutettuna ja pehmeänä. 

 1. Suojaa ihoasi aurinkovoidepohjaisilla tuotteilla
  Hämmästyttävää kyllä, on paljon tuotteita, joissa on aurinkovoidepohjaisia ​​ainesosia. Voit esimerkiksi saada kasvojen kosteusvoiteen SPF: llä. Tämä ei vain varmista, että ihosi on terve, mutta se suojaa myös auringolta. Suojaus UV-säteiltä ja liialliselta lämmöltä menee pitkälle. 
 2. Vältä käyttämästä liikaa meikkiä joka päivämeikki
  Vaikkavoi tuntua houkuttelevalta joka päivä, yritä parhaasi mukaan pitää se minimissä. Tallenna meikkien raskas kasvot juhliin ja valitse yksinkertaisempi ilme säännöllisesti. 

Jos olet menossa toimistoon, lisää hieman meikkivoide, poskipuna, ripsiväri, kevyt huulirasva, ja olet hyvä mennä! Loppujen lopuksi yksinkertaisuus on kauneutta. 

Miksi on tärkeää huolehtia ihostasi?

Ihmisen iho on yksi ensimmäisistä asioista, jotka ihmiset huomaavat. Sitä pidetään herkänä, ja useimmat ihmiset menevät yli ja varmistaakseen, ettei bakteereja tai ei-toivottuja vikoja näy. Vaikka ihmiset yleensä hoitavat ihoaan kosmeettisista syistä, on silti terveydelle tärkeää välttää bakteerien kertymistä. 

Yksi syy siihen, miksi on tärkeää huolehtia ihostasi, johtuu siitä, että se välttää bakteerien kertymistä ja edistää myös paranemista. Jokaisella ihmisellä on erilainen iho, joten heidän on myös selvitettävä, mitkä menetelmät ja rutiinit sopivat heille parhaiten. Jos hoidat ihoasi säännöllisesti, viat paranevat nopeammin ja häviävät kokonaan ajan myötä. 

Toinen syy, miksi on tärkeää huolehtia ihostasi, on se, että se estää sairauksia. Jotkut näistä ovat ekseema, psoriaasi, dermatiitti ja monet muut. Jotkut ihmiset voivat jopa kehittää ihosyövän muodon riippuen genetiikasta tai siitä, kuinka hyvin he hoitavat ihoaan. Jos työskentelet tasaisella rutiinilla ja estät bakteereja pääsemästä iholle, voit välttää nämä ei-toivotut sairaudet. 

On myös tärkeää huolehtia ihostasi ulkonäön vuoksi. Useimmat ihmiset ovat pakkomielle löytää parhaat tuotteet, jotka poistavat kaikki virheet ja pitävät heitä nuorina ja raikkaina. Koska kosmetiikkateollisuus kukoistaa näinä päivinä, se markkinoi ihonhoitotuotteita ja motivoi enemmän ihmisiä huolehtimaan ihostaan. 

Lopuksi on tärkeää huolehtia ihostasi sen tarjoaman luottamuksen takia. Ei ole väliä onko ihollasi puutteita, mikä tärkeintä on, että tunnet itsesi luottavaiseksi ja miltä näytät. Älä ajattele liikaa siitä, mitä muut ihmiset sanovat, vaan keskitty itseesi ja siihen, mikä tekee sinut onnelliseksi. 

Tietoja Hellelundista

Hellelund on suomalainen verkkosivusto Marjo-nimisestä suomalaisesta naisesta. Hän päätti jakaa tämän tiedon kaikkien kanssa. Tavoittaminen useammalle ihmiselle ei vain anna hänen ilmaista itseään vaan auttaa myös lukijoitaan. 

Jos olet joku, joka tarvitsee hauskaa ja informatiivista sisältöä perhe-elämästä ja naisena olemisen kamppailuista, tämä blogi on täydellinen sinulle. Jos haluat lisätietoja, selaa kotisivumme ja katso lukukelpoisia blogeja. 

Lisää huolenaiheita varten voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@hellelund.fi. Voit myös olla osa päivittäistä uutiskirjettä ja saada uusimmat päivitykset sisältöön! 

Continue Reading

Vihdoin! Tältä näyttää uusi kotimme

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän yli neljä kuukautta on nyt tehty tätä “pientä pintaremonttia” ja kuukausi asuttu sen keskellä. Tähän postaukseen laitan nähtäväksesi ennen, prosessissa ja jälkeen-kuvat julkisivusta, kylpyhuoneesta, saunasta ja tupakeittiöstä. 

Kiitos teille, jotka olette jaksaneet kysellä näiden kuvien perään ja pahoittelen, että on kestänyt! Lisää huoneita näytän tulevaisuudessa remontin edetessä. 😅

Julkisivu

Ennen (kuva otettu 16.4.2020)

Tässä kuvassa näet katon likaisuuden ja kunnon ennen kuin sitä alettiin kunnostaa.

Katto vuoti parista kohtaan, rännit olivat korjauskelvottomat ja maaperä vetinen. 

Hellelund: Miltä uusi koti näyttää

Yksi parhaista asioista kodissa on, että voit muuttaa sitä haluamallasi tavalla ja tehdä siitä todella tilaa itsellesi ja perheellesi. Lisää siihen erityisiä yksityiskohtia ja muuta sisä- ja ulkotiloja mieltymystesi mukaan. 

Haluamme täällä Hellelundissa, että lukijamme hyödyntävät kotona kokemuksiaan parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi haluamme näyttää sinulle Marjon uuden kodin viimeisimmät kehitykset ja kuinka hän muutti sen raakasta kodista upeaan maalaistaloon muutamassa kuukaudessa! 

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka Marjo halusi muutoksen, oli kodin ulkopinta. Tämä on osa, joka antaa ensivaikutelman muille ihmisille, joten on tärkeää, että se näyttää kauniilta ja kutsuvalta. 

Aluksi puiset kalusteet olivat vanhoja ja puhdistamattomia, joten lakasimme puun pellavaöljyllä ja lisäsimme vahaa varmistaaksemme, että pinnoite on puhdas. Sieltä maalasimme sen uudelleen tummanpunaisilla väreillä neutraloimaan sävyt, mutta se osoitti silti puun kauneutta. 

Toinen asia, jonka muutimme, oli ovi. Marjo päätti, että ovi oli hänen makuunsa liian vanhanaikainen, joten poisti sen ja tilasi mittatilaustyönä tehdyn oven huonekaluliikkeestä Suomessa. Nyt ovi sopii maalaistalon teemaan ja siinä on suuri puukehys kauniilla kalusteilla. 

Talon katto pysyi samana, mutta Marjo halusi sen pestä, lakata ja maalata uudestaan ​​saadakseen tuoreen ilmeen. Toisin kuin talon ulkopinnan seinien tummanpunaiset värit, hän päätti maalata sen vihreäksi, jotta se sopisi hyvin alueen puiden kanssa. 

Kun astut taloon, ensimmäinen asia, jonka näet, on käytävä, joka johtaa ruokasaliin. Se oli aikoinaan olohuone, mutta Marjo halusi vaihtaa nämä kaksi paikkaa. Vaikka huoneet vaihdettiin, ne on silti kytketty sivussa olevan lasisen liukuoven kautta. 

Viimeisenä Marjo halusi rakentaa saunan talon sivulle. Se oli suhteellisen helppo tehdä, koska se vie vain vähän tilaa ja on helppo rakentaa. Rakennusajan loppuun mennessä sauna vietti tuskin lisätilaa tontilla, mikä jättää enemmän tilaa takapihalle! 

Tietoja Hellelundista

Hanki rajoittamaton pääsy blogiin kaikesta kodista, vanhemmuudesta ja omasta hoidosta, kun luet sisältöämme täällä Hellelundissa! Olemme suomalainen verkkosivusto, joka on omistettu auttamaan asiakkaita täällä Suomessa heidän kotona olevissa huolissaan. 

Tarvitsetpa sitten vinkkejä talosi hoidossa tai tarvitset vain tietoa vanhemmuudesta, löydät ne kaikki täältä! 

Continue Reading