Hellelund: Suloinen äiti ja tytär asu ideoita

sopiva asu on suloinen idea, joka osoittaa läheisen suhteesi. Se ei ainoastaan ​​vahvista siteitäsi, vaan antaa myös miellyttäviä muistoja, joita voi katsoa taaksepäin. 

Lisäksi on hauska kokemus sekoittaa ja sovittaa yhteen asuja, joissa molemmat voivat ottaa valokuvia yhdessä tuon erityisen hetken muistoksi. Joten, mitä sinä odotat? Pukeudu tyttäresi kanssa käyttämällä näitä inspiraatioita:

Kukkaiset voimekot

Vaaleanpunainen on väri, jota monet lapset ja äidit rakastavat. Koska se on saatavana eri sävyinä, voit valita monista muunnelmista, kuten kuumasta tai pastellin vaaleanpunaisesta. Vaaleanpunainen kukka -mekko on yksinkertainen mutta mukava sekä sinulle että tyttärellesi. Se on täydellinen piknik -päivämäärille tai rento kävelylle talosi ulkopuolella. Voit täydentää ulkoasua parilla litteillä sandaaleilla tai yhden tuuman kantakiiloilla.

Chill raidallinen toppi ja shortsit

Toinen ainutlaatuinen mutta silti ihastuttava tyyliidea on pukeutua toppiin, jossa on mustavalkoiset raidat ja denim -shortsit. Saat enemmän kickass kosketus, laita nahkatakki loppuun kapinallinen mutta chill näyttää. Lenkkarit ovat täydellinen kenkä koko istuvuudelle. Voit jopa muotoilla molemmat hiuksesi punoksilla.

Lihavoitu ja ruudullinen

Punainen ja musta ruudullinen yläosa ja lyijykynähameyhdistelmä antavat vahvan tunnelman, joka sopii päivälliselle perheen kanssa. Siinä on naispuolinen pomo, etenkin jos molemmat käyttävät nilkkureita ja aurinkolaseja täydentämään koko asua. Älä unohda lyödä voguish -asentoa tyttäresi kanssa muistaa tämä erityinen hetki.

Kauniita pilkkuja

Pukeudu päälle pilkullinen haalari rento päiväksi koko perheen kanssa. Se on monipuolinen istuvuus, joka sopii sekä rentoihin että muodollisiin tapahtumiin. Lisäksi se on helppo pukea päälle ja tyttäresi voi helposti juosta ympäriinsä yllään. Valitse litteät sandaalit tai Crocs -jalkineet, jotta voit liikkua mukavammin.

Denim daredevil

Vaikka denim-toppi ja housukokonaisuus ovat yleisiä, voit maustaa asioita repäisyillä farkkuilla ja farkkutakilla, jotta saat enemmän sukupuolineutraalin tunteen. Tämä asu ei ole vain äideille ja tyttärille, vaan myös koko perheelle! 

Voit käyttää valkoista paitaa denim -takkisi alla, jotta saat enemmän rentoutta. Toinen denim -muunnelma on pusero yläosan ja housujen sijasta. Sitä käytetään usein rentouttavien viikonloppumatkojen aikana perheen kanssa.

Tietoja Hellelundista

Hellelund on suomalainen verkkosivusto, joka julkaisee blogeja kaikesta vanhemmuudesta, elämäntyylistä ja itsehoidosta. Tämän sivuston teki ensimmäisenä perustaja Marjo, suomalainen nainen, joka on onnellisesti naimisissa ja jolla on viisi lasta kotona.

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA