hellelund kiinteiston ostaminen
Me,  Remontti

Viisi kiinteistökauppaa kahdessa kuukaudessa!

Hellelund oli vasta alkusoittoa, olemme sen jälkeen ostaneet kolme tonttia eikä loppua näy!

Nyt olen lähinnä epävarma siitä, että kumpi titteli kuvaa minua paremmin: kiinteistömoguli vai kiinteistökuningatar? 🤔

Hypetystä voi hiukka laskea se, että tontit ovat olleet kooltaan noin 47 m2, 22 m2 ja huikeat 1,3 m2. (Olisitteko uskoneet, että jopa tuo viimeinen myytiin ilman rakennuksia tai muuta kiinteää omaisuutta?)

Kyseessähän on siis Hellelundin ensimmäisiin huonoihin uutisiin liittynyt tontinmuodostus-selkkaus, joka alkaa nyt olla loppusuoralla, viimeinen kauppakirja allekirjoitettiin eilen!

Enää jäljellä on lainhuudon hakeminen ja tontin muodostus ja sitten vihdoin voidaan laittaa vetämään rakennuslupa verannan ja vintin eristämistä sekä ulkosaunaa varten.

Kukaan ei toistaiseksi ole halunnut lunastaa meidän tontista osuuksia, joten nuo palat ovat käytännössä nyt kasvattaneet Hellelundin tonttialaa, joka on siis n. 2200 m2.

Mikäs se viides kauppa sitten on?

No se on se, että olemme tällä päivämäärällä sopineet suullisesti kaupat meidän mökistä! Se kävi niin äkkiä, että kestää vähän ennen kuin tieto laskeutuu, mutta onneksi tuo remonttityömaa pitää sen verran kiireisenä, ettei tässä ehdi kovin sentimentaaliseksi heittäytyä. 😅

Tänään on rakennettu eteisaulaan lattiakehikkoa ja maalattu tippalistoja. Ja hei,  verannan suhteen muuttui suunnitelmat totaalisesti, päivittelen niitä teille jossain vaiheessa!

Mutta tänään iloitaan mökkikauppaa ja sitä että sekä äitini että yksi kaikkein parhaimmista ystävistäni täyttävät tänään vuosia! Onnea teille rakkaat! ❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *