baby joggeri city select plus
Me,  Minimalismi,  Raha

Tarvitsetko 1300 euron sisarusrattaat ilmaiseksi?

Edit 28.4. klo 15.30:
Koti näille on löytynyt! Tai ei olla vielä pystytty päättämään kenelle viestin laittaneista nämä menevät, vielä toistaiseksi vain itken saamiani koskettavan rehellisiä kirjoituksia ja yritän miettiä miten voitaisiin auttaa kaikkien tilanteita. 🙁 Olen todella kiitollinen ja nöyrä avoimuutenne edessä ja sydänjuuriani myöten pahoillani, että elämä on kohdellut ja kohtelee teitä niin kuin on tehnyt. 

Edit 29.4.
Rattaat on eilen toimitettu ihanalle perheelle, jolle toivotamme paljon onnea ja myötätuulta kaikkien vastoinkäymisten jälkeen. <3

Meillä on jäänyt tarpeettomiksi vuoden vanhat Baby Jogger City Select Lux -sisarusrattaat.

Nämä vesselithän on tunnettuja monipuolisuudestaan, ne ovat kauniit ja näppärät yhdellä lapsella, mutta kahdella muuntuvat yli 20 erilaiseen yhdistelmään. 

Erityistä niissä on, että niihin saa isommalle lapselle penkin, siis ei pelkkää ratasistuinosaa vaan esim. nelivuotiaalle penkin, joka kiinnitetään runkoon. Samoten lisävarusteita saa ostoskoreista mukitelineisiin, jos se kiinnostaa. 

baby jogger sisarusrattaat
Eri käyttötarkoituksiin muokkaaminen käy nopeasti vain "kliksauttelemalla" osat paikoilleen.

Tarvittaessa voi myös hankkia toisen vaunukoppa-osan (bassinet kit) ja silloin rattaat sopii vastasyntyneille kaksosille.

baby joggeri city select plus

Homman nimi on siis se, että pistin nämä myyntiin muutama päivä sitten, mutta se on poikinut vasta kyselyjä. Ja kuten tiedätte, me halutaan päästä ylimääräisestä tavarasta vain mahdollisimman pian eroon. 

Mietin sitten ääneen Jarkolle, että mikä ratkaisuksi - laatu-rattaat seisoo tyhjänpanttina viemässä tilaa?

 

Ja sitten välähti, entä jos lahjoittaisimme ne jollekin, jolla on aito tarve hyville sisarusrattaille, muttei varaa itse hankkia sellaisia?

Ja kuten kerroin aiemmin, tiedämme Jarkon kanssa molemmat, miltä tuntuu sellainen elämänvaihe, jolloin raha on tosi tiukassa.  

Joten tässä sitä ollaan, etsintäkuuluttelemassa jotakuta, joka vastaa kuvausta. Olisitko se sinä? Tai joku tuttusi?  

Riittää, että kirjoitat minulle viestinä facebookissa, instagramissa tai hellelund.fi -viestien kautta tilanteestasi ja miksi tarvitsisit nämä rattaat. 

Huomaa, että rattaat pitäisi pystyä hakemaan täältä meiltä Pietarsaaresta.

baby jogger city select lux jollyroom
Rattaat/vaunut on siistit, toista istuinta on käytetty vähän enemmän ja siinä auringon haalistumaa ja lisäksi muutama naarmu rungossa.
sisarusrattaat annetaan
Lahjoitettava paketti sisältää siis kaksi ratasistuinta ja yhden vaunukoppa-osan (bassinet kit), jolla toisesta istuimesta voi tehdä vaunukopan. Lisäksi saat kaksi sadesuojaa ja adapterit Britaxin kaukaloon.
baby jogger city select sisarusrattaat
Kuitti ostoksesta.

 

Esimerkiksi Jollyroomin tai Lastentarvikkeen sivuilta voit lukea speksit näistä rattaista.

Ja lisävinkkinä, että kannattaa katsoa YouTubesta videoita hakusanalla Baby Jogger City Select Lux, niin saat parhaan kuvan miten monipuoliset ja monikäyttöiset nämä ovat!

Jos itselläsi ei ole tarvetta, niin olisin kiitollinen, jos kuitenkin jakaisit ilmoitusta esim. facebookissa, jotta rattaat löytävät uuden tarvitsevan kodin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *