minimalisti perhe
Me,  Minimalismi,  Remontti

Mitä minimalisti toivoo tupari-lahjaksi?

Jos luulit vastauksen olevan “ei mitään”, niin erehdyit, sillä näihin kekkereihin lahjatoiveet on mittavat.

Tällä hetkellä me ei Jarkon kanssa tehdä muuta kuin remonttia ja ne harvat hetket, kun ei tehdä, me puhutaan siitä. Jarkko vastaa hands on -työstä ja minä suurimmasta taustatyöstä: kilpailutan urakat, tilaan tavarat, koordinoin aikatauluja. 

Jotta tämän myllyn jaksaa (kun tässähän on myös mm. kuopuksen vauvavuosi ja muuta semmoista hiukka sitovaa meneillään… 🙈), pitää olla juttuja, mitä odottaa innolla. 

Tuparit on yksi niistä.

Meillä ei ole ollut ihan liian pitkään aikaan aikuisten juhlia ja mulla on ikävä niitä.

 

Yöttömän yön keskusteluja, väsynyttä nauramista pikkutunneilla. Tanssia, kun maailman paras biisi soi. 

Tupareissa siis kulminoituisi paitsi se, että intensiivisin remontti on ohi, myös se, että meidän perheen vauva-ajat ovat ohitse. Lopullisesti. 

Ja tällä viidennellä kertaa päällimmäinen tunne on helpotus. Emme tule enää koskaan olemaan yhtä sidottuja kuin intensiivisinä vauva-aikoina – nyt jo meidän 10-kuinen pikku-tyyppi viihtyy muina miehinä muidenkin kuin meidän seurassa. Ja se on ihanaa.

Mutta asiaan!

Tupaantuliaiset ja tupari-lahjat

Kun meillä on tuparit, pitäisi olla niin lämmin, että on mahdollista olla myös pihalla läpi yön. Saunaan lisää puita se, joka muistaa. Pihaa suunnitellaan jo nyt sillä ajatuksella, missä on parhaat paikat lähipiirin asuntoautoille ja tupareissa lasketaan myös telttapaikat, kun sisä- ja saunakamari-majoituspaikat loppuvat. 

Kaipaamme niin paljon ihmisiä tämän vauva-ajan, remontin ja koronan jäljiltä, että kutsuvieraslista on kattava ja ulottuu pitkälle Pietarsaaren ylitse. 😅

Ja nyt se lista, mitä toivomme vierailtamme: laitetaan yhdessä pitkä pöytä notkumaan ruokaa ja juomaa. Ota mukaan itsellesi istumapaikka pihalle, oli se sitten taittotuoli, viltti tai kaverin syli, niin ota mukaan.

Ota mukaan nukkumapaikka, oli se sitten makuupussi, ilmapatja, teltta, petivaatteet ja jos saunaan mielit, niin ota mukaan pyyhe.

Jos osaat soittaa jotain, tai jos vasta harjoittelet, niin ota soittimesi. (Jarkon banjo-bravuuria pedataan tähän. 😅)

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä mieti kaksi kappaletta, jotka haluaisit kuulla hämärtyvässä kesäillassa ja lähetä ne minulle tupari-soittolistaa varten. 

Tuparit jatkuvat seuraavana päivänä yhteisbrunssilla, sen pitkän, notkuvan pöydän ääressä, joten varaudu palaamaan takaisin, jos et jäänyt yöksi. 🥰

PS. Sen verran minimalisteja me kuitenkin ollaan, että joudut ottamaan tavarasi mukaan lähtiessäsi. Myös sen kaverin. 😉❤️

Miltä kuulostaa? Uskotko, että tulisi onnellisia muistoja? 😊 Onko sulla ikävä näinä poikkeusaikoina ystäviä ja isompia kokoontumisia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *