minimalismi blogi
Me,  Minimalismi

Miksi kieltäydyn blogiyhteistyöstä?

Tuntuu tosi hurjalta, että olen alkanut saada kyselyjä blogiyhteistyöhön. Vielä hurjemmalta tuntuu lukijamäärien nopea kasvu – ihan oikeasti sieltä löytyy ihmisiä, joita kiinnostaa samat teemat ja pohdintani niistä!

Jos olet lukenut juttujani vähän enemmän, aavistat varmasti jo vastauksen otsikon kysymykseen. Ainakin jos annan sellaisen vihjeen, että yhteistyö-ehdotukset ovat koskeneet tavaraa.

Huolimatta siitä, että ehdotetut tavarat saattavat olla vaikka kuinka toimivia, silmää miellyttäviä ja laadukkaita, niin ne ovat… tavaraa.  

Tavaraa, jolle meillä ei ole tarvetta.

Ja vaikka äkkiseltään saattaisi tulla yllyke saada itselleen jotain ihanaa, nopeasti se kuitenkin taittuu siihen, etten halua mitään kaappeja tukkimaan (etenkin kun meillä ei ole Hellelundissa yhtäkään kaappia 😂) ja viimeistään siinä vaiheessa, kun ajattelen, että minun pitäisi mainostaa tavaraa täällä.

Koska koko blogini perustuu siihen, että me emme ihan oikeasti tarvitse niin paljon juttuja kuin mitä nyky-maailman meno meille vakuuttaa. 

 

Joten eikö olisi ihan hemmetin epäreilua sinua kohtaan ruveta kauppaamaan täällä erinäisiä tuotteita?

Olenko siis täysin yhteistyö-haluton?

Ei, en missään nimessä halua määritellä itseäni noin. 😅 Kyllä minun kanssani yhteistyöhönkin pääsee, kunhan kriteerit kohtaa.

Bloginäkyvyyttä olen valmis tarjoamaan asioille, jotka tukevat arvojani kuten:

  • lähialueen yrittäjyys
  • kestävä kehitys
  • perinnerakentaminen
  • kierrätys

Esimerkiksi ikkunoiden perinnekorjaus-firman kanssa olisimme ryhtyneet blogi-yhteistyöhön, mutta heillä ei ollut aikaa ottaa verannan ikkunoitamme projektiksi toivomallamme aikataululla.

Mutta siis täysin mahdoton en missään nimessä ole (vain melko 😅) ja haluan pysyä 100% uskollisena blogin teemoille, sinulle ja ennen kaikkea omille arvoilleni. 

Hei, jos teillä jollain on kontakteja Ekoroskille, niin kehottakaa ottamaan mut ekskursio-käynnille! Ei minkään muun takia kuin siksi, että mua kiinnostaa tietää, mitä meidän jätteille tapahtuu ja että osataanko kierrättää ne mahdollisimman tehokkaasti. 😅 Kertoisin nimittäin ilomielin heidän toiminnastaan ja arvoistaan ja jakaisin asiantuntijatietoa kierrätyksestä!

One Comment

  • Maija

    Hyvää pohdintaa, olen täysin samaa mieltä kanssasi siitä, että emme todellakaan tarvitse niin paljon mitä muun muassa mainosten määrä antaa olettaa.
    Mainokset kun ovat koko ajan enemmän pinnalla, olen tutkinut paljon artikkeleita, mihin kaikkeen mainonnalla pyritään vaikuttamaan – tämä on hyvin mielenkiintoista. Saa nähdä kuinka nopeasti infonäyttömainonta korvaa aikasemmin kovassa käytössä olleet julisteet ja banderollit kokonaan. Jotenkin toivon, että tähän menisi vielä pitkä aika. Mainoksilla on jo mielestäni monesta ylivalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *